İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Cf Motor 650 Mt Garanti Sorunu

İbrahim
04 Eylül 2024 23:50

CFMOTO 650 mt serisi motorumu 5335 km bakıma götürdüm garanti kapsamında yakıt müşür değiştirildi.
5500 km motorum sibop kesti servise götürdüm garanti kapsamında yapılacağını söylediler sonrasında 10 gün sonra servisi aradığımda fabrikanın garanti kapsamına almadığından yapılmadığını belirttiler. Fabrika bakıma 5250 gelmem gerektiğini beyan edilerek garantiden çıkardığını söylediler. 5335 km garanti kapsamında uygun fiyatlı parçayı değiştirip garanti deniliyor. Fiyat yüksek olunca kabul etmiyorlar.
Firmanın İzmit ve İstanbul'daki servislerini aradım bakım randevusu alamadım motorumla Bursa aldığım yere getirip bakımını yaptırdım. Yeterince servis imkanı sunmayan cf motor kınıyorum.

04 Eylül 2024 23:58

Cf motor pişmanlıktır kesinlikle alınmaması gereken bir markadır servis ağı çözümleri üsluplara tamamen vasat durumdadır. Sıfır aldığım motorumu kendi keyiflerine göre garanti kapsamından çıkarıyorlar. 25 gündür motorum serviste yatıyor ve hala ne olacağı belli değil geri dönüş yapan yok

profile profile profile
05 Eylül 2024 15:13 (Şikayetten 15 saat sonra)
İbrahim
07 Eylül 2024 16:37

Çözüm yok arayan yok soran yok muz cumhuriyeti zannediyorlar burayı kurumsallık yok CFMOTO tamamen pişmanlık gençler sakın ama sakın uzak durum

Cem

Son durum nedir? Ben cf 650mt almayı düşünüyordum ama şu an çok çelişkideyim?

Atilla

Gelişme yok mu. Garantiye almadılar mı motoru

Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Cengizhan
12 Mayıs 2024 21:30
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Şikayet. Nk 250 Yağsız Kalması

Gökhan
24 Temmuz 2024 13:54
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Garanti Kapsamında Parça Değişimi

Ahmet