650 MT garanti kapsamı

7 Şikayet
Kutlay sonuçtan çok memnun
Kutlay
19 Aralık 2024 12:08

"Oktay motor Başakşehir servisinize Başta Oktay abi olmak üzere. Muhteşem müşter ilişkileri çalışanlarınıza ayrı ayrı teşekkürler. Tedarik sürecini kısaltabilirseniz çok seviniriz"

Kutlay Şikayetini Yayından Kaldırdı
Oğuzhan sonuçtan memnun

Oğuzhan
04 Aralık 2024 14:02

"Biraz uzun sürdü ancak süreç sonunda marka olduklarının mallarının arkasında olduklarını kanıtladılar. Emeği geçen herkese teşekkürler."

Yeni Motorumun Lastik Sorunu Çözülmüyor!
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Cf Motor 650 Mt Garanti Sorunu

İbrahim
04 Eylül 2024 23:50

Garanti Kapsamındaki CFMOTO 650MT Motorumun Ekran Sorunu Ve Yetersiz Hizmet

Fuat
10 Haziran 2024 13:14
Garanti Kapsamındaki CFMOTO 650MT Motorumun Ekran Sorunu Ve Yetersiz Hizmet
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Cengizhan
12 Mayıs 2024 21:30

Enes
26 Nisan 2024 23:04
Hazar sonuçtan memnun

CFMOTO Garanti Kapsamında Onaylanan Parçanın Temin Edilmemesi

Hazar
18 Şubat 2024 11:26

"Öncelikle ilgi için teşekkür ederim. Yetkili servis ilgili parçayı garanti kapsamında tedarikçi firmaya Ekim 2023 te bildirmiş ve Aralık 2023 te tedariği sağlanmış fakat yetkili servis benim şikayetim sonrası değişimini Şubat 2024'te yapmıştır. Bilgilendirme olarak ellerinin yoğun olduğunu o yüzden tamirin geciktiğini söylemişlerdir. 4 yıldızı tedarik eden ve müşteri hizmetlerinin ilgi alakasına karşılık vermiş bulunuyorum. 1 yıldızı eksik vermemin sebebi ise uzun süre beklememden dolayıdır. İyi çalışmalar diler tekrar teşekkür ederim."

Marka Profili

CFMOTO 4 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Çok Karşılaştırılanlar

Marka Profili

CFMOTO 4 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör