Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250SR Enjeksiyon Ve Marş Problemi

07 Temmuz 2024 21:08

CFMOTO 250Sr sahibiyim. 20 Temmuz 2023 tarihinde sıfır olarak yetkili bayiden motoru satın aldım. Bakımları da eksiksiz bir şekilde yetkili serviste yapıldı. Henüz 9600 km de iken yolda ilerlerken bir anda güç kesti ve kontağı açınca enjeksiyon sesi gelmemeye başladı ardından marş almamaya başladı. Akan trafiğin ortasında eziyet yaşadım çekici çağırdım sonra servise bıraktım. Yetkili servise gösterdiğimde tamam halloldu denildi 5-10 km yol yaptım yine aynı sorunu yaşadım 150/180 kg motoru kilometrelerce ittirmek durumunda kaldım. Müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız ötesi bir şey müzikten başka bir şey yok. CFMOTO 250SR alırken onca olumsuz yoruma ve şikayetlere rağmen bir şans vermek istemiştim fakat gelen olumsuz yorumların hepsi haklıymış. Sorunun çözümü yok / yedek parça için aylarca bekliyorsun / doğru düzgün muhatap bulamıyorsun / yetkili servislerin durumu baştan savması ortada... Malınla paranla rezil olmak çöpe atmak böyleymiş! Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.

profile profile
08 Temmuz 2024 08:54 (Şikayetten 11 saat sonra)
25 Temmuz 2024 20:07

Arıza sorununu 4 Temmuz günü yaşadım. Yetkili servis 12 Temmuz'da teşhis koyabildi ve bu aradaki sürede motor yatmaya devam etti. Teşhis sonrası garantiden parça sipariş edildi fabrika onaylamış 2 koca hafta geçti hala bekliyoruz. Motor 1 aydır çürümeye devam ediyor. Bu süre içerisinde koca konteynerler geliyor memlekete! Bu mağduriyet ne zaman çözülecek?

05 Ağustos 2024 21:25

Ortalıkta hala parça yok! Hala fabrikada bekletiyorlar parçayı.

12 Ağustos 2024 15:25

Y4CFM4033A0376 Malzeme/İşçilik Kodu olan ürünü ne zaman göndermeyi planlıyorsunuz *** yerinde paramızda rezil oluyoruz yedek parçanız yoksa satmayın ülkede getirmeyin. Alacak kişiler arıza verene kadar keyfini çıkarın arıza verdimi hurdaya çıkartın motoru aylardır yatıyor küçük bir parça haftalarca aylarca gelmiyor.

19 Şubat 2025 21:11

Aradan 7-8 koca ay geçti yetkili servis hala aramadı parçanız geldi diye yazık günah pişmanlıktır aldığım güne la*et ediyorum

Yorumlar (6)

Emir
Emir

Sorunun çözüldü mü ve ne kadar sürdü 3 gün önce sıfır aldığım 250sr motorumda aynı sorunu yaşattı bana durduk yere

Mahmut

Sorun çözülmedi parça hala yok 7-8 ay geçti yetkili servis hala aramadı her gittiğimde parça gelecek deyip salıyorlar başlarından sorunun sebebi regülatörden kaynaklı ama hala parça bekliyorum!

Bigboss
Bigboss

Parça eline ulaştı mı sorunu çözebildinmi.

Mahmut

Parça elime ulaşmadı hala gelecek

Hocam çözüm bulabildin mi bu probleme?

Mahmut

2 haftada servis çağırıp ancak teşhis konabildi. Servisin teşhisi : Konjektör arıza yapmış. Garanti olduğu için ruhsat ile fabrikadan parça siparişi geçildi bakalım 3 ayda mı gelir 6 aydamı bir de onu bekleyeceğiz boş boş yatıyor motor

Bayram
26 Haziran 2024 21:53
Mert sonuçtan memnun değil

04 Ağustos 2023 14:04
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
05 Mayıs 2024 01:36