21 Nisan 2023 09:58

11 Nisan pazartesi günü Ordu motogarage52 cf Moto bayi'nden CLX 250 satın aldım. İş yerimden eve giderken ilk önce hararet göstergesi gitti sonra geldi ancak peşine sarı renkte motor arıza ışığı yandı ve sönmüyor. Motor daha 80 km'de. Daha 300 km bakımı gelmeden arıza lambası yanması benim motora olan bakış açımı değiştirdi. Servis ile görüşmedim. Bayramdan sonra arayıp soracağım. Konuyla ilgili cf motonun bir açıklama yapmasını bekliyorum açıkçası.

24 Nisan 2023 09:57 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Mayıs 2023 01:45

Konuyla alakalı dönüş yapan olmadı

16 Mayıs 2023 21:10
CF Moto Cf CL-X 250 Arıza Lambası Sorunu

Konuyu kendi kendime hallettim. Görseldeki işlemi uyguladım düzeldi. İnşallah tekrarlamaz.

16 Mayıs 2023 21:15

Bu işlem sonunda motoru çalıştırıp istop et ve elcik şalteri açıkken kontağı 1 Sn. De bsr 5 kere aç kapat ve 5 Sn. Bekledikten sonra normal çalıştır. Birkaç kez tekrardan sonra düzelmesi lazım. Serviste aynısını beyinden makine ile resetleyecek. Yeni motor sistem beyin motora alışana kadar uyarıları alıyor gibi. İ görünüyor.

İsmail
İsmail

Benim motorumda bu akşam arıza lambası yaktı CLX 250. Motor 150 km de. Sorunun çözümünü bilen var mı genelde hararet müsüründen sorun çıkıyormuş

Serdar

Görseldeki işlemleri yapıp denemen lazım. Bende sorun gitti görünüyor

Serdar

Motoru aldığım bayi beyinden sileceğini söyledi ama bu durum garantiyi etkilermi ya da ne kadar doğru araştırmak lazım

Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
03 Nisan 2025 11:37
"Ürün değişimi ve müşteri memnuniyetinden dolayı çok teşekkür ederim. Ama bu işlerin şikayet ederek değil de prosedür gereği değiştirilmesi daha uygun olacaktır. Yine de ilgi ve alanlarından dolayı çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim."

CFMOTO Clc 450 Hakkında Olumsuz Kullanıcı Yorumları Kararımı Değiştirdi

Hasan
04 Ekim 2025 22:21
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
14 Ağustos 2025 18:21
Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği
garanti-kapsaminda-olmasina-ragmen-surekli-ariza-ve-yetersiz-servis-destegi-7.jpg
Tüm 250 CL-X Şikayetlerini Gör