Hazar sonuçtan memnun

CFMOTO Garanti Kapsamında Onaylanan Parçanın Temin Edilmemesi

Hazar
18 Şubat 2024 11:26
Hazar'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle ilgi için teşekkür ederim. Yetkili servis ilgili parçayı garanti kapsamında tedarikçi firmaya Ekim 2023 te bildirmiş ve Aralık 2023 te tedariği sağlanmış fakat yetkili servis benim şikayetim sonrası değişimini Şubat 2024'te yapmıştır. Bilgilendirme olarak ellerinin yoğun olduğunu o yüzden tamirin geciktiğini söylemişlerdir. 4 yıldızı tedarik eden ve müşteri hizmetlerinin ilgi alakasına karşılık vermiş bulunuyorum. 1 yıldızı eksik vermemin sebebi ise uzun süre beklememden dolayıdır. İyi çalışmalar diler tekrar teşekkür ederim.”

CFMOTO Şikayet Dilekçesi
Konu: Garanti Kapsamında Onaylanan Parçanın Temin Edilememesine Dair Şikayet

Motorsiklet Markası: CFMOTO

Model: 650 mt

Yetkili Servis: E*** E***** Bahar mah. Saim Çıkrıkçı cad. 25 AA KARABAĞLAR/İzmir

Açıklama:

Ekim 2023 tarihinde arka LED stop lambasının yanmadığını fark etmem üzerine motorsikletimi garanti kapsamında tamir için yetkili servisinize götürdüm. Yetkili servis tarafından yapılan incelemede arızanın garanti kapsamında olduğu ve değişiminin gerekli olduğu teyit edildi. Parçanın temini için sipariş verildi ve değişim işleminin onaylanması için gerekli işlemler başlatıldı.

Onay süreci tamamlandıktan sonra, 4 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen hala parça temin edilemedi. Bu durum beni mağdur etmektedir.

Parçanın stoklarınızda olmasa bile Çin'den sipariş vermiş olsanız 4 ay gibi uzun bir sürede gelmemesi kabul edilemez bir durumdur. Türkiye'de sadece siz Çin'den sipariş veren ilk (kişi, kurum) değilsiniz ve bu kadar uzun sürede parçanın temin edilememesi tedarik zinciri yönetimindeki eksiklikleri göstermektedir.

Bu nedenle, garanti kapsamında onaylanan parçanın en kısa sürede temin edilerek arızanın giderilmesini talep ediyorum. Parçanın temin edilememesinden dolayı yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve mağduriyetim için gerekli tazminatın yapılmasını da ayrıca talep ediyorum.

Taleplerim:

Garanti kapsamında onaylanan arka LED stop lambasının en kısa sürede temin edilerek arızanın giderilmesi.
Yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için gerekli tazminatın yapılmasını.
Ek Bilgiler:

Sorunla ilgili yetkili servis ile görüşmelerimde aldığım yanıtlar tatmin edici olmamıştır.
Parçanın temin edilememesinden dolayı motosikletimi kullanamaz durumdayım ve bu durum günlük hayatımı olumsuz etkilemektedir.
Sonuç:

Taleplerimin en kısa sürede yerine getirilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde, Tüketici Hakem Heyeti'ne ve diğer ilgili mercilere başvurmak zorunda kalacağımı bildiririm.

Saygılarımla,

19 Şubat 2024 11:00 (Şikayetten 23 saat sonra)
Hazar
05 Mart 2024 00:40

26 Nisan 2024 23:04
Barkın sonucu yetersiz buldu

Barkın
04 Temmuz 2023 12:49
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Kronik Arızalı Motora Çözüm Sunulmuyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Hüseyin
11 Temmuz 01:51
Garanti Kapsamında Kronik Arızalı Motora Çözüm Sunulmuyor, Mağduriyet Yaşıyorum
Cem sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250sr P0301 Hata Kodu

29 Ağustos 2023 14:31
Murat sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 650NK Sıfır Araç Gösterge Ve Akü Arızası

Murat