Ceyo Mağazası Çalışan Tavrı

Ceyo Mağazası Çalışan Tavrı
Alanur
20 Nisan 2024 18:54

Öncelikle merhaba,
Özdilek İstanbul avm Ceyo mağazasından 06.04.2024 tarihinde anneme iki adet ayakkabı aldık. Eve geldiğimizde de annem ayakkabının birini beğenmediği için iade etmek istedik. 20.04.2024 tarihinde tekrar mağazaya geldik. Giyilmemiş ayakkabı kutusu ve fişi ile iade etmek istediğimizi söyledik. Kasada bulunan görevli daha fişe bakmadan iade süreniz dolmuş bunu alamam dedi. Bizde 15 gün değil mi nasıl almıyorsunuz daha yeni alındığını söyledik yok alamam başka bir ürün alın diye bizi tersledi. Herkes en mükemmel gününde olamayabilir ama işini doğru yapmak zorunda bizi yanlış yönlendirmeye veya terslemeye hakkı yok. Bende başka ürün bakarken fişi tekrar kontrol ettiğimde iade süresinin 14. Gününde olduğumuzu fark ettim bunu kasiyere gösterip hakkımız varmış iade alır mısınız dedim. İadeyi aldı, ürünlerin fişini istediğimde veremeyeceğini söyledi. Fotokopisini verin bari diğer üründe yırtılma vs bir şey olursa belgesi bu dedim. Fotoğrafını çekin vermem dedi. Neyse çektik fotoğrafını tabi bu süreçte beyefendinin tavrı resmen bizi dövecekmiş gibiydi. Çalışan kişininde yaka kimlik kartı yoktu ismini M***** diye beyan etti. Bu Ceyo mağazasıyla yaşadığım ilk problem değil. Kesinlikle sadece satış yapana kadar ilgililer onun dışında insanlara bu şekilde davranıyorlar. Çektirdiği fişin fotoğrafınıda buraya koyacağım eğer diğer üründe de bir problem yaşarsak kabul etmezlerse kanıt olsun diye paylaşıyorum.

Serpil
24 Ağustos 2023 13:09

Safiye
16 Ağustos 2025 00:47

Ceyo Mağazası İade Talebimi Fiş Gerekçesiyle Reddetti, Mağdur Oldum

Özge
25 Ekim 2025 22:39
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceyo Mağaza Çalışanlarının Müşteriye Üslupsuz Davranışları

Ceren