Ceyhan Belediyesi Sokak Lambası Arızası 2 Adet
Yanmıyor bu ışıklar Her bayram oluyor bu burada Yılda iki defa, kurban Ramazan Çözümü basit Bir ekip yolluyorsunuz
Sokak köpekleri için Ceyhan Barınağı'nı arıyorum, ancak sürekli olarak telefonlarına ulaşamıyorum. Kapının önünde köpekler var ve evimin bahçesinde köpek besliyorum. Kapıdakiler gitmediği için havlama sesi hiç bitmiyor. Mahalledeki herkes bu durumdan şikayetçi. Evdeki köpeğimi çok seviyorum ama sokaktaki köpekler kapıyı açınca bahçemize giriyor. Çocuklar korkuyor.
Ceyhan Belediyesine ait bir telefon var 444 0140 ama açan yok. Bari numara koymayın. Nasıl ulaşacağız İstanbul'dan bir soru sormak için ayağınıza mı gelelim paşalarım. Lütfen arıza var ise de bir an önce düzeltin insanlar sizden hizmet dışında bir beklentiye sahip değil.
Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı sarımazı Mahallesi'nde tuvalet kuyusu çekimi için bir ay oldu, hala gelmediler. Kuyu doldu ve taşarak yola akıyor. Kaç defa aradım bilmiyorum, sadece kayıt alıyorlar ama kimse gelmiyor. Buna benzer birçok hizmette de zorluk yaşıyoruz. Yolları otlar kaplamış ve arabala...
17 Şubat 2024'te 01 u *** plakalı Ceyhan-Adana minibüsüne bindim. Kapı kenarına oturmak zorunda kaldım. Fakat şoförün umursamazlığı yüzünden kapının dişlileri dışarıda ve dişlilerin üzerinde yağ olduğu için beyaz montumun birkaç yerinde siyah lekeler oldu. Bundan sonra daha dikkatli olmalarını söyle...
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ceyhan Belediyesi 24 saattir sular kesik yetkilileri aradığımızda ise ne zaman geleceği belli değil çalışma var deniliyor ne zaman sular gelecek...! Koskocaman Adana ASKİ Ceyhan ASKİ lütfen vatandaşa kulak ver.