Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kapora Verilen Aracın Başkasına Satılması

16 Ekim 2024 14:54

Çetaş Büyükçekmece'den Citroen Berlingo için 100.000 TL kapora verdim. Araca bankadan kredi kullanacağımı belirttim, onlar da kendi anlaşmalı bankaları olduğunu söylediler ve oradan da kredi olumsuz olduğunu belirttiler. Ben de kendi bankama ileteceğimi söyledim ve bu arada aracı satmışlar. Gelecek olan araçlardan verebileceklerini ve zam olacağını belirttiler.

16 Ekim 2024 14:59 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

21 Ekim 2024 16:34

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Çetaş Otomotiv Citroen Çetaş B. Çekmece Ayıplı Mal Sattı, Satış Sonrası Kaale Almıyor

29 Mayıs 2024 20:18
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Bayi Talebe Göre Araç Fiyatını Aniden 65 Bin TL Artırdı Nedenini Açıklamıyor

23 Haziran 19:53
Bayi Talebe Göre Araç Fiyatını Aniden 65 Bin TL Artırdı Nedenini Açıklamıyor
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Araç Satışında İletişim Sorunu

01 Şubat 16:07