Cenuta'ya Erişilemiyor, Icann Vakası

18 Eylül 2024 14:19

Cenuta.com'a hiçbir şekilde giriş yapılamıyor. Parasını verip karşılığını alamadığımız hosting hizmetini geçtim, giriş de yapamıyorum ve domainlerim halen burada bulunuyor. Tarafıma erişim sağlanmaz ise mağdur 7 kişi ICANN tarafına şikayette bulunacağız ve gerekli yaptırımlar için ilgili belgeleri ileteceğiz, bilgilerinize.

08 Aralık 2024 22:34 (Şikayetten 2 ay sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzüntümüzü belirtmek isteriz. İnceleme sağlayıp sizlere yardımcı olabilmemiz adına bizlerle İletişim bilginizi paylaşabilir misiniz? Bilgilerinize sunarım.

Pırıl

Şikayetin nasıl oluşturulacağını yazarsanız bende 8. Olacağım.

Çağan

Merhaba, şöyle ki, who is üzerinden kontrol ederek domain satabilmek adına yetki aldıkları kuruluşu bulun, genelde registrar olarak belirtir, sonrasında bu firma ile mail veya sitesi üzerinden form doldurarak durumu iletin, bu şekilde sonuç alırsınız yine alamaz iseniz, ıcann tarafına yetkiyi kötüye kullanma ve transfere izin verilmediğini belirten bir şikayet formu doldurun. En önemlisi de düzgün reputasyonu olan saygın bir kuruluşa alan isimlerinizi transfer edin ve hosting hizmetini oradan alın.

Pırıl

Asla müşteri memnuniyeti önemsenmiyor.

Pırıl

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir şey yapmadıkları gibi, giriş yapıp destek bileti oluşturun diyorlar. Abi giriş yapamıyoruzzzzzzzzzz!

Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Cenuta Hosting İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Nurullah