Jamila sonuçtan hiç memnun değil

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Şehir Hastanesinde Ücretli Röntgen İşlemi Şikayeti

17 Ocak 2024 14:32

Bugün Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne KBB doktoruna çocuğumu götürdüm. Randevu aldığımız doktorun ismi erkek olmasına rağmen, ismini bile bilmediğim bir kadın tarafından muayene edildi. Sürekli tıkalı burun şikayeti yaşayan 2020 doğumlu çocuğuma geniz eti ameliyatının yapılması için çok erken olduğu söylendi; ancak yine de röntgen istendi. Yabancıyız, sağlık sigortamız yok ve 375 TL muayene, 355 TL röntgen parası ödedim. Sonuç yine 'Yapamayız' oldu. Eğer hiçbir şey yapmayacaksanız, o zaman neden gereksiz yere röntgen çektirdik?

Arif
Arif

SGK güvencesi olmayanlardan ücret alınması her hastanede var... Geçmiş olsun bu arada

Jamila
Jamila

Ben zaten neden ücret alındığını sorgulamıyorum ameliyat için çok erken olduğunu söyleyip gereksiz yere röntgen istiyorlar bende belki röntgene bakarak karar verdiklerini sandım çektirdim cevap yine aynı o zaman neden bos yere çektirmemi istediler sonuç aynı cevap gereksiz röntgene verdiğim para yerine çocuğuma ilaç ala bilirdim.

Adana Şehir Hastanesi KBB Doktor Şikayeti

15 Mart 2024 10:17