Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Cemal Kamacı Spor Kompleksi Spor Kompleksinde Yaşanan Sorunlar

27 Eylül 2024 23:23

C**** K***** Spor Kompleksin de fitness sporu için kaydımı oluşturdum. Daha sonra da hem yakın hem de temiz diye babamı da oraya kayıt ettim. Fakat hayatımın en kötü kararı buraya gitmekle başladı. Spor salonu ne kadar temiz olursa olsun orada görev yapan temizlik işçisi sanırım görevini bilmiyorum ama gerek üslup, E*** kipli konuşup, babamın yanında benim üzerime yürüyüp hakaret ve tehditlerde bulundu. Kendisine aynı şekilde cevap verdim. Ve kendisinin çalışan olduğunu üslubunu düzeltmesi gerektiğini söyleyince siz müşteri falan değilsiniz siz halksınız diye cevap vererek istediğin yere şikayet et! Sen kimsin! Ve burada söylenmesi yasak olan bazı kelimeler kullandı. Orada spor hocalığı yapması beklenen E*** ve K*** adında iki kişide bu kişiyi destekler tarzında davranışlarda bulundu. 153 ü aradım ve şikayet ettim. Beyaz Masa C**** kamacıya gerekli bildirimde bulunmuş fakat C**** kamacıdan E*** hanım beni arayarak sorunu çözeceğini, gerekirse o çalışanı farklı görevlere vereceğini iletmişti. Ona istinaden spora 2 gündür gidiyorum ve bu kendini bilmez B**** adındaki personel aynı davranışları sergileyerek tüm spor yapan insanlar içerisinde bana aynı davranışları yine sergilemiştir. Psikolojik olarak ve tamamen tahrik amaçlı B**** adındaki personel üzerime K*** adındaki spor hocasını ve E*** adındaki spor hocasını bana sürekli ayakkabını değiştirdin mi? Havlunu getirdin mi? Gibi soruları bilmelerine rağmen sormaya devam etmektedir. Bugün ise artık sorunun alo 153 ile çözemeyeceğimi anladım. C**** K***** Spor Komplesinde görev yapan adını bilmediğim bir müdüre yönlendirdiler. Gidip bugün olan biten her şeyi anlattım ama şarjı bitmiş cihaz gibi boş boş bakıp, sizler müşteri sayılmazsınız siz de halksınız bizde halkız diyerek çalışanı savunmaya çalıştı. Şaka gibi bir süreç yaşıyorum. Yani altından üstüne nerede sürgün edilecek bir personel var ise burada görev yapmaktadır. Sürecin takipçisi olacağız. Bu kişiler hakkında ağır tahriklere rağmen tüm hukuki süreçleri başlatacağımdan ve şikayeti önce alo 153 e şimdi buraya ve CİMER'e ileteceğim.

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Tevfik Aydeniz Spor Salonu Şikayeti!

26 Kasım 2024 13:37
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Spor İstanbul Çekmeköy'den Hiç Ama Hiç Memnun Kalmadım

16 Eylül 2025 10:16

17 Aralık 2024 22:07
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 20:28

29 Ağustos 2023 11:33