Feyzanur
13 Şubat 2024 17:28

Tava bir haftalık kullanımda dökülmeye başladı. İç kısmına dokundukça çıkıyor. A101'den aldığım için oraya götürdüm tekrar çünkü 2 yıl garantisi vardı ama bana yardımcı olmadılar. 'Nero müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor' dediler. Ürünü satan firmanın bu şekildeki umursamaz tavrı hiç hoş değil. Herhangi bir sorunda yardımcı olunmayacaksa satmamalısınız.

13 Şubat 2024 17:37 (Şikayetten 8 dakika sonra)
13 Şubat 2024 17:41

Merhaba Feyzanur hanım Görüşmemize istinaden istenilen bilgileri bize ulaştırdığınız taktirde mağduriyetiniz hızlıca giderilecektir. Saygılarımızla, CEM MUTFAK EŞYALARI

Zeynep

Makro güvenli marketten cem pilav tenceresi aldım yaygan üçüncü kullanımımda çizilmeye başladı tahta kaşık kullanmama rağmen yardımcı olup para iadesini sağlanmasını istiyorum iki yılda garantisi var

cem-mutfak-nero-tava-a101-kavliyor-ic-kismi-ayrica-a101-yardimci-olmadi-3.jpg

Merve sonuçtan çok memnun

29 Haziran 2024 21:29
"Sorunu yazdıktan birkaç gün içerisinde benimle iletişime geçildi. İletişime geçen kişi çok kibar ve çözüm odaklıydı. Ürünü paketleyip kargolamamı, ardından değişimin yapılacağını söyledi. Kısa süre içerisinde de yeni ürün adresime kargolandı. Bu beni çok mutlu etti çünkü Lava'nın başka ürünlerini de kullanıyorum. Mağaza ürünün arkasında duruyor bu harika. Teşekkürler Lava"
Lava Döküm Tavada Kaplamanın İlk Kullanımda Sökülmesi
Lava Döküm Tavada Kaplamanın İlk Kullanımda Sökülmesi
Okan sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 15:00
Döküm Tavanın Kendiliğinden Çatlaması Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Gülfem sonuçtan hiç memnun değil

Gülfem
09 Mayıs 2024 18:08