Yanlış Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi

İlayda
25 Kasım 2024 12:19

14.11.2024 tarihinde Hepsiburada'dan Cebel Süt Ürünleri markalı firmadan alışveriş yaptım. Firmadan birer adet; bez peynir ve tandır peynir siparişi verdim. Kargo buz kalıpları erimiş bir vaziyette 22.11.2024 tarihinde bez peynir ve 2 adet fındık kreması şeklinde teslim edildi. Kargo da direkt bizim adımıza teslim edildi. Konuyu direkt Hepsiburada'daki firmaya yazdım. Cebel Süt Ürünleri konuyla ilgilenmedi bile, cevap dahi atmadı. Ürünler gıda olduğu için firma yanlışlık yapmıştır diyerek önemsemedim, bozulma durumundan dolayı iade süreçleriyle uğraşmamak adına ürünleri kullandık. 25.11.2024 tarihinde 0332 280 34 16 numaradan Yurtiçi Kargo'dan aranarak müşteri temsilcisi B**** K****** tarafından azarlanarak; konuşmama fırsat dahi vermeden; "Siz nasıl yanlış ürün alırsınız, ürünlerin kargo fişinde ne yazıyordu? Niye bakmıyorsunuz, yanlış ürün olduğunu görüyorsunuz niye bizi aramıyorsunuz?" ve buna benzer açıklama fırsatı dahi vermeden sözümü keserek senli benli arkadaşını azarlar gibi konuşmasını sürdürüp beni işyerimde çileden çıkartacak pozisyona getirmiştir. Belli ki kargo firmasının hatasından dolayı hatalarının üzerini örtmek için beni suçlar biçimde konuşarak, zaten geç ve yanlış gelen ürünleri aldığıma alacağıma pişman etmiştir. Bir daha asla Cebel Süt Ürünleri'nden ve benim gözümde en kaliteli işini düzgün yapan Yurtiçi Kargo'dan alışveriş yapmayacağım. Özellikle Yurtiçi Kargo benim için bitmiştir. Ayda kapıma gelen onlarca kargodan bundan sonra özellikle Yurtiçi Kargo olmayanı seçerek devam edeceğim!

İsmail sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 12:14
"Karadeniz doğal markasına ilgilenip sorunu çözdükleri için teşekkür ediyorum. Özellikle Tülay hanıma çok teşekkür ediyorum. Fakat benim sıkıntım Karadeniz doğal markasıyla değil, Hepsijet kargo ileydi. Hepsijet kargo tarafından hâlâ bir çözüm yolu bulunmadı. Ben böyle çalışma ahlakı olmayan bir kargo şirketi görmedim."
Karadeniz Doğal Hepsijet Kargo Sorumsuzluk Ve Umursamazlık
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
17 Ağustos 2024 14:20
Cebel Ürün Paketinde Sorun
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Kezban
25 Aralık 2024 11:27