Elif sonuçtan hiç memnun değil

Ççs Çanta Sorunu İçin Muhatap Bulamıyorum

06 Haziran 2024 18:39

Konya merkez mağazadan otobeyaz askılı çanta almıştım. Teknik servise götürdüm, şu an çalışmıyorlar. Bayram sonu gönderelim garantiye dediler. Neden bayram sonu diyorum, çalışmıyorlar şu an diyorlar. Bir nevi yalan konuşuyorlar.

Garantiye göndermek için alırsın, kaydı oluşturacaksan yine bayram sonu yap değil mi? Neden süreyi geçirmek için. Sonra müşteri hizmetlerini aradım, teknik servise bağlanmak için. Ne teknik servis açıyor, ne de müşteri hizmetlerine tekrar bağlanabiliyorum. Maksat süreyi geçirmek.

Nasıl bir mağaza bu böyle, muhatap bulamıyorum. Ne kadar ilgisiz mağaza çalışanları. Satış yaparken iyi, iş garanti vs. Gibi durumlara gelince arkasında durmuyorlar.

Elif
07 Haziran 2024 14:53

Konya merkez mağazada çalışan teknik servis yanlış bildirim yapmış. Aslında izah etmek istediğim çantanın derisinde soyulmalar olup derinin içindeki filesi bile görünmektedir. Garantiye göndermek istedim. Ve ccs markalı ürün lerden bir daha almak istemiyor ve doğan cantadanda ürün almayacağım. Çevreme de aldirmiycam

Erol

Sitelerinde bulunan e-posta adresine attığım garanti süreci için nereye yollamam gerekiyor mailine hala dönüş yapılmadı. Beğenerek çantalarını kullandığım firmadan aldığım son çanta olacak.

Garanti Sürecinde Mağduriyet Ve Müşteri Hizmetleri Krizi

16 Ocak 01:11
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 12:27

19 Aralık 2024 22:32