Adem sonuçtan hiç memnun değil

Casper Via L40 Tablet Şarj Sorunu Ve Aynı Arıza Tekrarı

05 Şubat 2024 15:44

Sipariş No: 2279305315
Sipariş Tarihi: 09.07.2023
10.07.2023 tarihinde Casper Via L40-G MediaTek MT8788 8 GB DDR4 128 GB 10.4" Android 13 tablet platin gümüş aldık. Üründe şarj sorunundan kaynaklı iade/değişim talep ettik. 22.08.2023 tarihinde servise gönderildi. Tüketicinin doğru bilgilendirmesi sonucunda garantili ürüne kullanıcı hatası denilerek ücretli soket değişimi yapıldı. Ancak ürün aynı sorun sebebiyle iade/değişim talep ettik, 12.01.2024 tarihinde servise gönderildi fakat yine ücretli soket değişimi tarafımıza iletildi. Fakat bunu kabul etmedik. Bunun sebebi ise yıllardır telefon, tablet, bilgisayar kullanıyoruz. Casper dışında böyle bir sorun yaşamadık. Yeğenim (çocuk) telefon kullanıyor ve kendi şarja takıyor, o bile bozulmazken bizim şarja taktığımız ama sadece bu üründe yaşadığımız kullanıcı hatalı arıza olarak karşımıza çıkıyor. İnternette yaptığımız araştırmada Casper markasının ürünlerinde bu sorunun olduğu ve müşterilere hep aynı şey yapıldığı gözüküyor. Ürün tamir görse dahi bir süre sonra aynı sorun oluşma ihtimali çok yüksek olduğu görülüyor. Şarj soketi sorunlarında hemen kullanıcı kaynaklı denilip rahatça tüketici mağdur ediliyor. Ürünün misli şekilde sunulacak farklı marka ürünle değiştirilmesini veya ücret iadesini talep ediyorum. Talebimizin karşılanmaması durumunda Tüketici Hakem Heyeti/Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı bildiririm. Teknosa ile iletişime geçtiğimde değişim/iade için servisin uygun görmesi rapor düzenlemesi gerektiğini ilettiler. Olumlu veya olumsuz cevaba göre hukuki sürece başlayacağım.

Adem
06 Şubat 2024 22:27

Dönüş ve bilgilendirme yapan olmadı cevap vermeye iletişime geçmeye tenezzül bile etmediler olumlu cevap vermeyecekleri zaten belliydi ilk arızada iade ve değişim talep ettiğim halde ücretli onarım yapmaları sonraki arızada da tekrar iade ve değişim talep etmemize rağmen ücretli onarım yapacaklarını bildirip onarımı kabul etmediğimizde sözde müşteri memnuniyeti kapsamında ücret almadan onarım yapıp teslim ettiler ama iade ve değişime yanaşmadılar

Hamdullah sonuçtan hiç memnun değil

Hamdullah
24 Ocak 2024 13:36
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Tablet Ve Çözülmeyen Şarj Sorunu Mağduriyet Yaratıyor

05 Ağustos 23:11

02 Ağustos 2024 11:04
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Casper Via Casper Servisi Kalem Servis Hiz. Garantili Ürüne Onarım Yapmıyor

19 Mart 2024 13:53
Özge sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 19:16