Casper Via Ailesi Lütfen İlgilenin!

28 Aralık 2023 13:47

Ben internetten Casper x20 telefon almıştım telefonu 7 kez gönderdim teknik servisine inanın telefonu benim görüşüm diye söylüyorum teknik servisindeki arkadaş cihazı açıp bile bakmamış. Neyse telefonu yine gönderdim bu kez yenisini talep ettim Casper Via F30 gönderdiler. Sıfır kutudan açtım cihazı önce şarja taktım dedim sonra kurulumunu yapıyım dedim neyse taktım şarj aldı yüzde 90'a kadar sonra cihaz bir şarj alıp bir veriyor bekledim telefon bir türlü yüzde yüzü doldurmadı dedim belki şarj aleti belki güç düşük diye gittim orijinale yakın 275 TL verdim şarj aleti aldım aynı sorunu gördüm ve cihazı gönderdim telefon geldi aynı sorunu gördüm. Ya arkadaş bir firma bu kadar mı değerini kalitesini düşürür. İnanın firma sahibi benim kadar Casper ailesinin değerini düşünmemiştir. Beni çok mağdur ettiniz şu an bekliyorum firma asıl sahibinin bu durum ile ilgilenmesini ya yeni gönderdiğiniz telefonun ücretini ya da müşteriyi konuşturmadan yeni bir telefon gönderin maddi durumum olsa kaliteli bir telefon alırdım durumum olmadığı için lütfen beni daha da mağdur etmeyin.

profile profile

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 16:24
Casper Via Casper Fiyasko Via F30 Telefon Olmaya Çalışıp Olamayan Telefon
Casper Via Casper Fiyasko Via F30 Telefon Olmaya Çalışıp Olamayan Telefon

24 Eylül 2023 14:17

13 Ekim 2023 14:26
Mecit sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 23:54
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 22:27