Ücretsiz Pişirme Hizmeti Yerine Ekstra Ücret Sürprizi

30 Kasım 2024 17:241.565

Carffursa İzmir Balçova şubesinde, yemek bölümünde et ve balık gibi ürünleri satın aldığımızda ücretsiz pişirme hizmeti vardı. Bugün %10 pişirme ücreti kestiler. Sorduğumda aracı firma ücreti diye cevap verdiler. Tabelada aldığınız et balık ücretsiz yazıyor ama kasada pişirme ücreti kesiliyor.

1 Destek
30 Kasım 2024 17:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

30 Kasım 2024 18:16

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

1 Aralık 2024 11:07

1 Aralık 2024 20:39

2 Aralık 2024 10:26

2 Aralık 2024 15:10

2 Aralık 2024 19:09

3 Aralık 2024 15:21

Carrefour SA Hilltown Şubesinde Pişirme Hizmetine Ek KDV Mağduriyeti

4 Haziran 2025 19:36875

Carrefour SA İzmir Karşıyaka Hilltown şubesinde, yemek bölümünde et ve balık ürünlerini satın aldığımızda ücretsiz pişir...

Carrefour SA'dan Aldığım Bayat Balıkla Hayal Kırıklığı

8 Ekim 2024 11:081.699

Dün İzmir Urla Yelaltı Mahallesinde bulunan Carrefour SA mağazasından iki adet palamut balığı aldım. Pazartesi günü balı...

Carrefour SA Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Eksik Bilgilendirme

7 Haziran 2024 17:01897

Bursa Nilüfer CarrefourSA'dan, CarrefourSA kartı olanlara kilogramı 144 TL olarak etiket konulan Banvit tavuk pirzola al...

Carrefour SA Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Eksik Bilgilendirme

17 Eylül 2023 01:30625

"Teşekkür"

Carrefour SA Aynı Ürün İki Farklı Seçenek İki Kat Fiyat

Carrefour SA AynıÜrün İki Farklı Seçenek İki Kat Fiyat

Turgay
Carrefour SA Fiyatlar İle Oynuyor!

Carrefour SAFiyatlar İle Oynuyor!

Hüseyin
Carrefour SA'dan Etiket Oyunları!

Carrefour SA'danEtiket Oyunları!

Ömer