Şeyma sonuçtan çok memnun

Carrefour SA Marka Buğday Unu Böceklenmesi

08 Eylül 2024 14:40
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumla ilgili geri dönüşü hemen alabildim ve ilgilenildi. Bu konuda teşekkür ederim”

Carrefour SA paketli buğday unu aldım eve döndüğümde poşette böcek gördüm dışarıdan geldi sandım paketi açmamla böcekleri içinde görmem bir oldu. Sürekli alışveriş yaptığım bir makette bir ürünün raflarda olması kabul edilemez. Umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmam.

08 Eylül 2024 14:44 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Şeyma
Şeyma
08 Eylül 2024 15:32

13 Ekim 2023 13:45
Ebru sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2024 16:13
"Çok çabuk çözüm bulundu bunun için çok teşekkür ederim, şimdi anketi yaparken hediye çeki ya da indirim seçeneğini gördüm, görünce üzüldüm."
Carrefour'dan Aldığım Unun İçinden Çıkan Böcekler
Su Gur sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2025 21:16
"Bu süreçte konuyla ilk olarak ilgilenen ve çabalayan yaptığı açıklamalar ile durumu izah eden Zeynep hanıma çok teşekkür ediyorum. Ardından süreci değerlendirmem ile ilgili ve firmaya olan tavrımdan dolayı beni ikna etmek için görüşme sağlayan Elif hanıma da çok teşekkür ediyorum."
Özlem sonuçtan çok memnun

09 Mart 2025 14:47