Vatan Bilgisayar'dan Alınan Yazıcı Performans Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Enes
24 Ekim 2024 17:53

24 Eylül salı günü Vatan Bilgisayar Söğütözü şubesinden Canon GX6040 tanklı yazıcı modelini satın aldım. Ürünü almadan önce araştırdım. İlk baskı çıkış sürelerini ve dakikada yaptığı baskı sayısına göre satın aldım. Orada çalışan kişilere de sordum. Yazıcıyı kullanmaya başladım. Ürün bilgilerinde yazan çıktı süreleri ile alakalı tamamen yalan. İlk baskı süresi 7sn. 1 sayfa belge gönderdiğimde yaklaşıl 11-12 saniyede çıkıyor. 100 sayfalık bir PDF veya word belgesi gönderdiğimde 15-16 dakika gibi bir sürede çıkıyor. Yaklaşık 10sn'de 1 sayfa çıktı alıyorum. Teknik servisle defalarca görüştüm, mail attım, bilgisayarıma bağlanıldı, bütün ayarların normal olduğu söylendi. Yetkililer size dönüş yapacak diye söylendi. Nasıl dönüş yapılacağını sorduğumda bilmiyorum cevabını aldım ve telefon suratıma kapatıldı. Hiçbir şekilde çözüm bulunamıyor. Düzgün geri dönüş yapılmıyor. Yardımcı olunmasını istiyorum.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
03 Ekim 2024 11:55

Canon Servisi Ve Vatan Bilgisayar'ın Yetersiz Hizmeti!

Gökçe
15 Ekim 2024 11:01
Gürhan sonuçtan çok memnun

Canon Yazıcıda Garanti Süresinde Yazıcı Kafası Arızası Ve Çözüm Talebi

Gürhan
25 Eylül 2025 07:38
"Telefon ile yapılan görüşmede gerekli yönlendirmeyi yapmışlardır. İlgi için Teşekkürler. Ancak ürünün bu kadar hızlı bir şekilde boşaltım kutusunun dolması ürüne gölge düşürüyor. Yıllarca başka marka kullanmıştım kartuş maliyetleri dışında başka hiçbir sorun yaşamamıştım."
Canon Yazıcıda Garanti Süresinde Yazıcı Kafası Arızası Ve Çözüm Talebi

HP Smart Tank 585 Yazıcıda Yavaş Çıktı Ve Soluk Renk Sorunu

Eda
14 Ekim 2025 10:54
HP Smart Tank 585 Yazıcıda Yavaş Çıktı Ve Soluk Renk Sorunu
hp-smart-tank-585-yazicida-yavas-cikti-ve-soluk-renk-sorunu-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Eksik Mürekkep Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

Ahmet