08 Eylül 2024 15:45

Canon yazıcı pişmanlıktır.
Torium Migros'tan Canon Pixma G3470 yazıcı satın aldım. Hayatımda gördüğüm en yavaş ve silik yazan yazıcı, Üstten bir şey tarattığımızda yarım çıkartıyor, Canon müşteri hizmetleri ile görüştüm, kendiniz bilip alacaktınız bizim sorunumuz değil dediler. Migros marketin içinde yazıcı denenmiyor nereden bilip satın alacağım. Hayatımda ilk defa görüyorum. Tüm telefonlar bilgisayarlar deneniyor, bu kapalı kutu ne ile karşılaşanımız muamma. Her neyse beğenmediğim için aynı gün içinde iade etmek istedim.
Migros Canon müşteri hizmetlerinden evrak getirmeden asla alamayacaklarını ilettiler. Müşteri hizmetlerini pazartesi işe başladıkları için pazartesi günü aradım. Yukarıda da anlattığım gibi iade alamayacaklarını, her şeyi benim bilmem gerektiğini bilerek satın almam gerektiğini söylediler. Hatasının olduğunu da ilettim cansız sanki kartuş gitmiş gibi silik yazıyor, yavaş çalışıyor, taranan evrakı yarım çıkartıyor. İade alın dediğimde telefonu yüzüme kapattı.

Canon yazıcıyı ve müşteri hizmetlerinin bu tutumunu tüm çevremle paylaşıyorum. Umarım benim gibi hata edip canondan ürün almazlar.

Canon Pixma G3470 Baskı Hızı Vaat Edilenin Çok Altında

Recep
16 Ekim 2025 23:29

Canon Yazıcıda Çözümsüzlük Ve İlgisizlik

25 Kasım 2024 21:20
Gokcen sonuçtan hiç memnun değil

Canon Yazıcımda Teknik Ve Servis Sorunları!

Gokcen
18 Ocak 2024 13:59
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Canon Pixma Yazıcıda Servis Ve İade Sorunları

İbrahim
29 Ocak 2025 13:57
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Canon Yazıcı İle İletişim Sorunu Ve Teknik Destek Eksikliği

Tuğba