Aysenur sonuçtan memnun

Çankaya Hastanesi Dr. Bilgilendirme Yapmıyor

07 Ağustos 2024 16:55

İshal ve karın ağrısı şikayeti ile Çankaya Hastanesine acilden giriş yaptık. Dr. E**** O*** görev yapıyordu. Hastaya durumu, test sonucu ve tedavi konusunda bilgilendirme yapmıyor. Hemşirelere sordum onlar da yetkilerinin olmadığını bilgiyi doktorun vermesi gerektiğini söyledi. Dr. Kan testi sonucunun çıktığını dahi söylemedi. Tavırlarını da anlamadım muhatap olmak istemez bir haldeydi, test sonucumu, durumumu ve tedavimi sormaya dahi çekindim. Serum takıldı, serum bitti hemşire taburcu oldunuz dedi. Serum ve sedyede dinlenme sonucunda kendimi bir süre iyi hissettim eve döndüğümde yine kramp, halsizlik ve ishal devam ediyor. Hastaneden çıkarken de durumum ve tedavi bilgisi verilmedi. Daha önce de hastanenize geldiğimde böyle bir davranış kesinlikle görmedim. Dr. Lar her zaman ilgili, nazik ve iletişime açıktı.

13 Ağustos 2024 10:36 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, Sayın hastamız, Doktor Bey, tedavi süreci ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi tarafınıza yapmıştır. Açıklama ile ilgili danışmak istediğiniz sorularınız var ise hasta hakları birimine başvurabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla,

Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39

Türkiye Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde Yaşadığım Sorunlar