Canan Bayan Kuaför(Erzurum) Erzurum'da Kuaför Deneyimi

14 Temmuz 2024 16:17

Randevulu gitmedim fakat içeri girer girmez neye uğradığımı şaşırdım. 'Merhaba, kolay gelsin, müsait misiniz?' dedim, böyle bir işlem yaptırmak istiyorum. Hiçbir tepki alamadım. C**** Hanım ve yardımcısı bana baktılar sadece, suratlar beş karış. Sonra yardımcısı 'Geçin, oturun.' dedi. Yine art niyetli düşünmedim, beklemek istedim. Sıramı iki dakika sonra yardımcısı işlem için çağırdı. Keşke hiç yaptırmasaydım. İşlem maksimum bir dakika sürdü, hiçbir özen ve dikkat olmadan işlem bitti dedi. Kaşlarıma bakamadım bile, bebeğim de yanımda olduğu için ağlamaması için tepki gösteremedim. Kaşımı mahvetmiş durumda, şeklini bozmuş. Madem bu işi bilmiyorsunuz, müşteri memnuniyeti ve hassasiyeti yok, yapmayın derim. Çünkü hayrına yapmıyorsunuz. Para karşılığı yapılan bir iş. C**** Hanım da yardımcısı gibi bir o kadar ilgisiz ve sorumsuz. Yardımcısını takip etmesi gerekirdi. Sırf para almak adına bir müşteri daha aradan çıksın diye bu şekilde hizmet verilmez. Hakkımı helal etmiyorum. Verdiğim ücret karşılığında bir hizmet almadım, ekstra bir de mahvettiler kaşımı.

Asmi Güzellik Salonu Müşteri Sadakatine Gösterilmeyen Özen

04 Aralık 2024 11:31
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:56

30 Nisan 2024 08:33