Asmi Güzellik Salonu Müşteri Sadakatine Gösterilmeyen Özen

04 Aralık 2024 11:31

Normalde 3-4 yıldır gittiğim bir işletmeydi. Bana da ilk zamanlar herkese yaklaşıldığı gibi çok iyi yaklaşıldı.

Sürekli olarak da n** Hanım'a giderdim ama samimiyetin getirdiği önemsizlikten mi bilemem, en son kaş alımı için gittiğimde kaşım aşırı ince alınmıştı, kötü bir şekil verilmişti ve benden sonraki yeni gelen müşteriye yetişmek için daimi olan müşterisine tutumu yanlıştı.

Ben de açıkça kaşımın alımının güzel olmadığını, beğenmediğimi söylememe rağmen 'Senin kaşına ancak bu olur. Bu şekil verilir.' denilince şok oldum çünkü kalın kaşlara sahip olan birisiydim ve buna rağmen gidip kaş parasını ödedim. 3 ay boyunca kaşlarıma dokunmadan uzamasını, çıkmasını bekledim. 3 ayın sonunda en azından bir şans daha verebilmem adına n*** Hanım'a randevu için bu durumu belirterek mesaj attım, görüldü atıldı.

Üstüne 4-5 gün boyunca aradım, bana herhangi bir dönüş yapılmadı. Tekrar mesaj attım, ona da görüldü atıldı. En azından net bir dönüş yapılabilirdi. Umarım bunu okuyup bilinçli bir şekilde gidersiniz ve umarım bu işletme yanlış ve kırıcı tutumunu bırakıp daimi müşterilerini kaybetmeye devam etmez.

Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:56

Canan Bayan Kuaför(Erzurum) Erzurum'da Kuaför Deneyimi

14 Temmuz 2024 16:17
Özge sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2025 16:56

30 Nisan 2024 08:33