05 Aralık 2023 12:55

Camper firmasının internet sitesinden 28.11.2023 tarihinde almış olduğum 4005184523 sipariş onay numaralı ayakkabı için 29.11.2023 tarihinde siparişimin UPS ile gönderildiği ve kargo takip numarası mailime geldi. İlgili takip numarası ile UPS Türkiye firmasının sitesinden sorgulama yaptığımda böyle bir kargonun olduğu gözükmesine rağmen herhangi bir hareket gözükmüyor. 04.12.2023 tarihinde UPS ile iletişime geçtiğimde kargo barkodunun gönderici firma tarafından oluşturulduğu fakat paketin verilmediği bilgisini aldım. 03.12.2023 tarihinde ise mailime ilgili ürünün e-faturası ulaşmıştır. İki gündür Camper firmasına 0850 777 2737 numaralı telefondan ulaşmaya çalışmama ve uzun dakikalar beklememe rağmen ulaşamadım. 05.12.2023 tarihinde Camper internet sitesine kullanıcı bilgilerimle girip siparişimin durumunu kontrol ettiğimde ise ekte paylaşacağım ekran görüntüsünde görüleceği üzere iptal edildi olarak gözükmektedir. Kargo takip numarası paylaşılmış, e-faturası ulaşmış bir ürün alışveriş sitesinde nasıl iptal edildi gözüküyor? Yukarıda belirttiğim tüm mailleri, ürün faturasını ve alışveriş sitesindeki iptal edildi ekran görüntüsünü ekte iletiyorum. Ödemesini aldığınız, faturasını kestiğiniz ürün hakkında bilgi almayı ve acilen tarafıma teslim edilmesini istiyorum.

05 Aralık 2023 14:35

Paylaşılan kargo takip numarası ile UPS firmasının sitesinde gönderi takip kısmına girdiğimde çıkan ekranın görüntüsüdür.

05 Aralık 2023 14:39

Camper markasının İspanya sitesinden İspanyolca olarak şikayetimi ilettim. https://www.camper.com/es_ES/contacto

Ozgur
Ozgur

Kıvanç Bey, ben de benzer bir durumla karşı karşıya kaldım. Siparişi alınan, parası çekilen, kargo takip numarası yazılan ürün, Camper'in sitesinde iptal edildi şeklinde görünüyor. Ürünü öncelikle teslim almak istiyorum, fakat alamayacaksam da para iadesi olsun istiyorum. Sizin durumunuz nasıl sonuçlandı acaba? Ürünü teslim alabildiniz mi, yoksa ücret iade edilmesi mi oldu?

Kıvanç

Özgür Bey merhaba, Firma ile irtibata geçtim. Almış olduğum ayakkabı modeli Türkiye'de kalmadığı için İspanya'dan geleceğini bildirdiler ve dedikleri gibi de oldu. Yurt dışından geldiği için süreç biraz uzadı fakat sorunsuz teslim edildi. Firmaya bu tip şikayetlerin çok olduğunu ve bunun için daha sağlıklı bilgilendirme yapmaları gerektiğini, sipariş ekranında iptal olarak gözükmemesi gerektiğini ilettim. Tabii ki sizde farklı bir durum olmaması için müşteri hizmetlerine mutlaka ulaşıp bilgi almanız iyi olacaktır. Sevgiler.

Camper/chasis Yollanmayan Ayakkabı

Berkün