Salih sonuçtan hiç memnun değil

Byfix Servis Dyson Yetkili Servis İddiası Ve Mağduriyet

30 Aralık 2023 22:27

Dyson marka süpürgemizin arızalanması üzerine servis arayışına girdik. İnternet araması sonucunda byfix adında bir şirketin numarasına ulaştık. Şikayetvar.com'da yapılan araştırmalar neticesinde birçok kişinin benzer sorunları yaşadığını fark ettik. Birçok kişi, cihazlarını bu şirketin servis olduğunu zannederek göndermiş.

Biz de süpürgemizi gönderdik. Ancak şirket, yasal boşluklardan faydalanarak bizden 8888 TL onarım bedeli talep etti. Durumdan şüphelenerek şirketin adını tekrar internete yazdığımızda, Google yorumları ve şikayetvar.com'daki şikayetlerle karşılaştık. Cihazımızı geri istedik. Aras Kargo'dan ürünü alırken 750 TL ürün bedeli ve 117 TL kargo ücreti ödedim. Ürünle birlikte herhangi bir fatura verilmedi.

Aras Kargo'dan aldığım fiş ile gerekli işlemleri başlattım. Şikayetvar.com'daki şikayetlerin birçoğu daha sonra çözülmüş gibi sistemden kaldırılmış ve 5 yıldızlı değerlendirmeler yapılmış. Ancak şirket, kendilerini eleştiren kişileri dava ile tehdit ediyor. Ben burada yanıltmaca ifadesini kullanmıyorum; ancak, şikayetler, beyanlar ve müşteri hizmetleriyle yapılan konuşmalar esas alınarak gerekli mercilere başvuruda bulundum.

Şirket, birçok kişiye kendilerinin özel servis olduklarını, yetkili servis olduklarını iddia etmediklerini belirtmiş ve bu iddiayı belgeleyecek bir belge olup olmadığını sormuş. Benimse bu durumu belgeleyecek elimde belge var. 750 TL ve 117 TL kargo ücretini tarafıma göndermedikleri sürece bu konunun takipçisi olacağım.

02 Ocak 2024 11:27 (Şikayetten 2 gün sonra)
Byfix Servis Dyson Yetkili Servis İddiası Ve Mağduriyet

S**** s. Sitemiz de de görüldüğü üzere özel servis olduğumuz yazmaktadır. Size yetkili servis denildiğine dair ses kaydı vs var ise sunmanızı istiyoruz. Şikayetinize istinaden karar beklenir. Ona göre işlemlerinize devam edilir.

Salih
Salih
02 Ocak 2024 11:30

İlgili yerlere gerekli başvurular yapıldı. Mahkeme size yetkili servis deyip demediğimiz sunacak.

03 Ocak 2024 10:13

Tabii ki de bekliyoruz. İyi günler.

27 Kasım 2024 16:09

30 Ekim 2024 11:02
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 09:59
Byfix Servis Yüksek Voltaj Dünyası
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 13:06

30 Aralık 2023 15:19