Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Büyük Anadolu Cerrahi Tıp Merkezi Damar Yolu Açamayan Hemşire Onu Savunup Beni Suçlu Çıkaran Vezne

05 Mayıs 2024 17:00

05/05/2024 06:00 tarihinde Özel Büyük Anadolu Tıp Hastanesi'ne gittim, Şirinevler'deki hastanede muayene olmak istedim. Veznedeki çalışan, kapalı bir bayan, oldukça negatif bir tavırla 'Bekleyin' dedi. İşini hallettikten sonra beni çağırdı ve kayıt açtı. Doktoru uyandırmışlar, bu süre zarfında ben ağrı ve mide bulantısı çekiyordum. Doktor muayene ettikten sonra serum için beni yönlendirdi. Ödememi yaptıktan sonra 'Destina' adlı hemşire geldi. Damar yolumu bulmakta zorlandı ve 'Sizinki bulunmuyor' dedi. Durumu doktora iletti. Doktor, 'Sonra gelsin, başka bir hemşire taktırsın' dedi. Farklı bir hemşire geldiğinde ise ben ağrıdan ağlıyordum. Acil bir durum olmasa, pazar sabahı saat altıda hastaneye gitmezdim. Bir hastanede damar yolu bulamayan bir hemşirenin olması kabul edilemez. Daha acil bir vakada da bu durum yaşanabilirdi; bir kalp krizi ya da alerjik bir reaksiyon gibi. Veznedeki kişinin kabalığı ve hemşirenin yetersizliği için özür dilenmedi. Ağrıdan ağlarken, hastanenin sahibi gibi davranan bu kişilere karşı yetkililerin gerekeni yapmasını talep ediyorum.

07 Mayıs 2024 21:12

Özel büyük Anadolu Cerrahi Tıp Merkezi hastanesine gittim saat sabah beşte ağrı ve kusma şikayeti ile Muayene oldum serum ödemeesini aldılar daha sonra yüzündeki yastık izli hemşire geldi damar yolunu açamadı sonra gelin hemşire değişsin ben bulamadım dedi ince dedi iki yerden deldi ona da bir şey demedim yeter ki bulsun ağrım geçsin diye Ben böyle bir sistem ilk defa görüyorum ben de sağlık sektöründeyim kapıdan girdim zaten veznedeki kapalı bayan çalışan yüzüme öyle bir negatif bakıyor Ağrıdan ağladım ödememi geri alırken vezne böyle şeyler olabilir hanımefendi bulamayabilir diye arkadaşını savundu Ben böyle bir şey ilk defa görüyorum o zaman bizim hemşireniz yok bizi burada serum takamayız denseydi bana sonra gelin ne demek ağrım olmasa pazar sabah beşte gitmezdim ben yetkileri sesleniyorum bir çözüm yolu bulunması lazım hastane açık ama işlem yapılmıyor

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Özel Çamlık Tıp Merkezi Kolonoskopi Randevusunda Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

21 Kasım 2024 17:41

İlgisiz Hemşireler Ve Kötü Hizmet