Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 15:50

Amasya B****** Mobilyadan ailem koltuk takımı aldı. Koltuk takımının ayağı kırılmış ve koltuk altını parçalayarak orijinalinden alakasız bir şekilde tekrar kendileri idareten monte edip getirmişler. Zımba izlerinden kullanılan vidadan bunu görebilirsiniz. Orijinal sağlam ayak ile hasarlı ayak arasındaki fark apaçık ortada. Bunu söylediğimizde ise B**** B****** bey hasarlı koltuğu değiştiremeyeceğini söyledi bunda hasar yok dedi. O zaman iade etmek istedik iade de almayacağını söyledi. Hangi ürün olursa olsun 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda "Satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi, malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir. Satıcı tüketicinin talebini yerine getirmek zorundadır". Biz ise aynı gün direk iade ya da başka ürün ile değişim talebinde bulunduk. Bütün kayıtlar mevcuttur. Yine aynı kanunda "Satıcının ayıplı mala ilişkin seçimlik haklarınızı kullandırmaması durumunda satın alınan ürünün değerine göre tüketici hakem heyetlerine veya Tüketici Mahkemelerine başvurarak haklarınızı kullanmanız mümkündür." Böyle hatalı üründe iadeyi kabul etmeme gibi bir durum Amasya'da isim yapmış B****** Mobilyaya yakışmadı. Senelerdir tanıyoruz ürün alıyoruz. Senelerdir ailem olsun tanıdıklarımız olsun ben olayım B****** mobilyayı tercih etmiştik. B**** B****** beyden ürünü iade alıp telafi etmesini herkesin ve tanıdıklarım önünde bir kez daha istiyorum. Beni bilen bilir B**** abi sağ olsun uzun uzun konuşmalar sonucunda gösterdiği tavırla beni de bu noktaya getirdi. Mantıklı bir çözüm bulabilseydik zaten buraya yazmazdım. Sonuçta iade hakkı vardır ve bunu kullanmak en doğal haktır. Ödeyeceğimiz para ne bizi batırır ne de B**** beyi zengin eder. Önemli olan müşteri memnuniyeti ve itibardır. Kendisine ilgisi için herkesin önünde teşekkür etmek isterdim keşke böyle olumlu bir yorum yapabilseydim. Üstelik WhatsApp üzerinden senet istiyoruz başka belge gönderiyor sonra da gönderdiğini de siliyor. Güven sıfır.

11 Ekim 2024 21:26

Bütüner mobilya savunma yapmadan davayı kazanıyor. Mobilyalarının arkasında durmuyor savunma bile yapmıyor ama kazanıyor her yeri ele geçirmişler.

20 Ekim 2024 00:13

1-Şimdi size Amasya Bütüner Mobilyadan ailemin aldığı hasarlı koltuk takımı ile ilgili yaşadığımız süreci anlatacağım. 2- 38000 TL'ye anlaşıp senetle aylık 3000 TL taksitle alınan koltuk takımı eve gelince hasarlı olduğunu gördük. 3- Bütüner Mobilya sahibi Beşir Bütüner beye problemi anlattık ama kendisi bu üründe hasar yok dedi ve değiştirmeyi, iade almayı, sorunu çözmeyi kabul etmedi. 4- Bunun Üzerine hakkımızı aramak için Amasya Tüketici Hakem Heyeti'ne Başvurduk. 5 ay geçti Bütüner mobilya savunma dahi yapmadı. Ama Amasya Tüketici Hakem Heyeti ortada savunma bile yokken talebimizi reddetti bizi haksız buldu. Neden acaba anlamış değiliz? Neden olduğunu size bırakıyorum. 5- Durumu yine de kabul edip uğraşmamak için borcu kartla ödemek istedik ama Bütüner Mobilya sahibi Beşir Bütüner Bey kartla ödemeyi kabul etmedi ve hemen İcra'ya verdi. 6- İcrada ise toplam borç 55 bin tl. 55 bin tl'yi de öderiz sorun değil ama yapılan bu durumun müşteriye verilen değeri herkesin bilmesini istiyorum. Her şey satış yapılana kadar olduğunu yaşayarak görmüş olduk. Biz yaşadık siz yaşamayın diye anlatıyorum. 7- Amasya Bütüner Mobilyadan çöp dahi alsanız kırk kere düşünmenizi tavsiye ederim. 8-Müşteri memnuniyeti yerine kötü reklamı tercih ettiler. Saygı duyuyorum.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 22:25

13 Kasım 2024 20:58
Koltuk Takımı Kabusu: Satış Sonrası Hayal Kırıklığı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer Mobilya Yanlış Ürün Teslimatı Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi

23 Aralık 2024 20:40
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 20:29