Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümünde Ultrason Yok

11 Ekim 2023 16:10

Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. 11.10.2023 tarihinde saat 13.30'da ** Hanıma randevum vardı gittiğimde doktorun değil asistanının muayene yaptığını öğrendim. Uzun bekleyiş sonucunda odaya girdiğimde sorduğum söylediğim her soru ağzıma tıkandı asistanı tarafından. Doktor yanımı sorduğumda burası araştırma Hastanesi burda doktorlar sadece ameliyata ve doğuma giriyorlar. Benim burda muayene etmemden şikayetçi olamazsınız diyerek beni tersledi. Asıl konu burası araştırma Hastanesi diyerek bahsettiği koskoca hastanede kadın doğum bölümünde ultrason cihazının olmaması. Ultrason için ağrı randevu almam gerektiğini söylediler. Böyle saçmalık daha yok ultrason için ayrı sonuç göstermek için aynı randevu alacakmışız. Üstelik asistan Hanım lütfen şikayet eder misiniz diye alaycı bir tavırla odadan gönderdi beni. Denetim kesinlikle şart. Doktor kendisi muayene yapamayacaksa asistanın resmi koyulup ona göre randevu verilsin milleti yanıltmayın.

Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevuma Saatinde Giremiyorum

Safiye
28 Ağustos 2023 15:26

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor Asistanlarının Üslupsuzluğu

Gözde
09 Ekim 2023 19:12
Bige sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Yaşanan İletişim Sorunları Ve Hasta Memnuniyetsizliği

Bige
22 Ocak 00:10

Beyza
28 Eylül 2023 12:41
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Jinekoloji Bölümü Doktor Tavrı

Zeynep