Bersan sonuçtan hiç memnun değil

Burger King Yeditepe Şubesinde 2 Küçük Patatese 250 Lira Verdim!

02 Haziran 2023 22:18
02 Haziran 2023 03:00

İşten geldim ürün elime ulaştı ve 250 liraya bana dönüşü 2 küçük patates 1 soğan halka 4 lü 1 adet tavuk burger 1lt kola ve Fanta. Menülerin ana hiçbir şeyi yok. Ve bana denilen şubenin kapandığı hemen dönüş yapmama rağmen. Bu saatte diyorlar ki yarına kadar ürünü saklayın şu anda bir şey yapamıyoruz. Ben işten gelmişim açım karnımı doyurmak zorundayım. Bu videoda burada duracak ve aynı zamanda hukuksal sürecimi başlatacağım. Ya ücret iademi istiyorum ya da kalan ürünlerin tamamının tarafıma iletilmesini istiyorum! Bu sorumsuzca oldubittiye getiren süreçte kim varsa da gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

03 Haziran 2023 12:09 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Yetkili, Şikayeti hakkında, müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

03 Haziran 2023 14:07

WhatsApp üzerinden iletişim kurulabileceğini defalarca dile getirdim. Siteye kayıtlı telefon numarasında teknik sorun var. Ve çözüm olarak bunu dile getirmeme rağmen iletişimi özellikle numara üzerinden döndürüyorsunuz.

27 Ağustos 2025 17:27

Burger King Kocaeli 41 Şubesinde Ranch Et Burger Ve Soğan Halkası Kalitesiz

02 Nisan 18:59
Burger King Kocaeli 41 Şubesinde Ranch Et Burger Ve Soğan Halkası Kalitesiz
burger-king-kocaeli-41-subesinde-ranch-et-burger-ve-sogan-halkasi-kalitesiz-1.jpg

15 Aralık 2025 19:08