Burgan Bank Mobil Uygulama Ve SMS Yanıltmacası

Burgan Bank Mobil Uygulama Ve SMS Yanıltmacası
12 Kasım 2024 18:40

Burgan Bank'a ait mobil uygulamayı daha önce hiç kullanmamış ve hesap açmamış olmama rağmen, kendilerinden gelen SMS üzerinden önce 0 faizli kredi kampanyası için kayıt oldum ve kredi olumsuz değerlendirildi. Daha sonrasında ise 250.000₺ kredinize başvurun diye bir SMS daha geldi. Denedim, tekrar verilmedi. Bugün ise 0.99 faiz oranıyla ek hesaba başvurun ve kullanın gibi bir SMS geldi. Ancak ek hesap başvuru kısmında, ek hesap limit talebi kısmına bir tutar yazdığımda '0 ₺ ve 0 ₺ aralığında olmalıdır' gibi garip bir uyarı verip benim yazdığımı kabul etmiyor. Hiçbir şey yazmayıp 'devam'a bastığımda ise tutar girmemi istiyor. Başka bankalarla çalışıyorum, bir sorun yok fakat bu banka kesinlikle mağduriyet dışında bir fayda göstermedi. SMS'ler duruyor. Gerekli yerlere müracaat edeceğim. Kredi puanım durduk yere etkilendi, üstelik bana özel olduğundan bahsedip yönlendirmenize rağmen 1 lira dahi ürün kullandırtmadınız.

13 Kasım 2024 09:42 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz bildiriminizin tarafımıza ulaştığını ve incelemelerin başlatılması adına kayıt altına alındığını belirtmek isteriz. Süreç tamamlandığında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla. BURGAN BANK A.Ş

19 Kasım 2024 11:09

Değerli müşterimiz, paylaşmış olduğunuz konuya yönelik incelemeler tamamlanmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, BURGAN BANK A.Ş

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 20:19
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 21:02
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Burgan Bank'ta Faizsiz Kredi Hayal Kırıklığı

25 Şubat 22:46
Burgan Bank'ta Faizsiz Kredi Hayal Kırıklığı

Burgan Bank'ta Faizsiz Kredi Yanıltmacası Ve Hesap Kapatma Sorunu

18 Nisan 20:14
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Burgan Bank'ta Faizsiz Kredi Hayal Kırıklığı Ve Hesap Kapatma Sorunu

16 Nisan 11:49