Burak Kuyumculuk Müşteriye Aşağılayıcı Davranma

25 Nisan 2024 14:11

Çorlu Çarşı Lizay Kuyumculuk'un karşısındaki Burak Kuyumculuk. O günden beri neden bu tavırla karşılaştığımı kendime asla yediremiyorum. Daha önce kuzenimle gitmiştim. C--bana bu kuyumcuyu tavsiye etmişti çünkü .Çorlu'yu çok iyi tanımıyordum. Arkadaşım çok iyi olduklarını söylemişti. Gümüş yüzük ve çeyrek altın bile almıştık kendilerinden.

Tanıdık diye bugün, 23 Nisan 2024'te, elimdeki gümüş yüzüğü göstermek için gittim. Gümüş mü nedir diye sordum. İsmini bilmiyorum ama dişlerinde tel olan zayıf bir beyefendi, 'Biz gümüş satmıyoruz, git gümüşçüye' şeklinde son derece kaba ve esnaf olmayan bir tavırla cevap verdi ki neye uğradığımı şaşırdım. İnanın kendimden utandım.

Lütfen siz bana cevap vermeyin dediğim halde, ısrarla diğer arkadaşla konuşmamıza dahil oluyordu. Asla ve asla bir daha bu yere adım atmam. Dükkan içerisindeki hiç kimse 'Ne yapıyorsun? ' demedi, içerideki çalışanlardan üç-beş kişi öylece izledi. Bu nasıl esnaflıktır? 15 sene Kapalıçarşı'da bankacılık yaptım, ben böyle bir esnaflık görmedim. İstanbul Kapalıçarşı Gaziosmanpaşa'da böyle bir terbiyesizlikle 30 senedir hiç karşılaşmadım. Oradan çıkıp B*** Kuyumculuğa gittim.  Ne kadar beyefendi iki kardeşlerdi. Ve Burak Kuyumcu sahibi, lütfen bu tarz kişileri çalıştırmayın ya da müşteri ile nasıl konuşulması gerektiği konusunda eğitim verin. Bunu buraya yazıyorum ve Esnaf ve Kuyumcular Odası'na da yazacağım.

Öztürkler Kuyumculuk'ta Yaşanan Olumsuz Deneyim

08 Ağustos 2024 10:33

Burak Kuyumculuk Çorlu Da Yılların Kuyumcusuna Yakışmadı

26 Şubat 2024 01:21
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Şirinevler'deki Çoruh Kuyumcusu Şikayeti

10 Aralık 2024 10:28