Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Şirinevler'deki Çoruh Kuyumcusu Şikayeti

10 Aralık 2024 10:28

Şirinevler çoruh kuyumcusundan yılbaşından bu yana 4 adet çeyrek altın aldım. İkisini aynı zamanda şubat ayında diğer ikisini ayrı zamanlarda almıştım. Ablamın tanıdığı sarışın bir bey vardı tanıdık diye ondan alıyordum. Evvelki gün dört çeyrek altını ve yine onlardan aldığım 14 ayar iki adet bilekliği verip 22 ayar bilezik yapmak istediğimde; onlardan aldığım 4 çeyrek altını verir vermez bunlar sahte dediler. Ben emekli bankacıyım. Elimden yüz binlerce lira geçti.

25 yıl onurumla çalışıp emekli olmuşken bir de beni yanıltma ile itham ettiler. İki gündür ağlıyorum. Hakarete uğradığıma mı üzüleyim yaklaşık 20.000.- tl. Min çöp olduğuna mı? Kesinlikle kabul etmediler tabi. Sahibi mi yoksa bana çalışan mı yaptı bilemem ama kesinlikle ikisinden birisi. Çok üzüldüm. Üstelik kalp hastasıyım. Eğer ki üzüntüden bana bir şey olursa kesinlikle sorumlusu sanırım adı h**. Çünkü bana o bey satmıştı. Ben çeyrekleri alırken elime bile alıp bakmıyordum güvendiğim için. O kutusuna koyup veriyordu.

Ben de kutuyu alıp evde kilitli çekmeceme koyuyordum. Evde eşimle birlikte yaşıyorum. Eşim dürüstlüğüyle tanınır. Asla evde herhangi bir şey olamaz yani. O yüzden ben mağdur oldum yirmibin tl. Zararımı temin edeceklerini sanmıyorum ama inşallah 🙏 vicdana gelirlerde mağduriyetimi giderirler. Ben bir daha asla o kuyumcunun yakınından geçmem.

İcran sonuçtan hiç memnun değil

Nomanoğlu Kuyumculuk Yüzüklerimi Takas Yaparken Paramdan Oldum!

26 Nisan 2024 01:19

Bilecik Sünnetçi Mücevherat Yanılttı

21 Ocak 2025 16:41

Erkan Kuyumculuk Mağduriyet Yaşama

18 Haziran 2025 12:18
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 21:45

Yüksel Kuyumculuk Pişmanlığı