Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Bupa Acıbadem Sigorta Bupa Acıbadem Pişmanlığı

Bupa Acıbadem Sigorta Bupa Acıbadem Pişmanlığı
10 Temmuz 2024 10:09

Ankara’da Güven Hastanesi’nde doğum yaptım. Kurumun anlaşmalı olduğu birkaç sigorta şirketinden biri olan Bupa Acıbadem Sigorta ile çocuğuma hem özel sağlık hem de tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık. Tarafımıza iki tane poliçe iletildi. Bu poliçeler doğrultusunda ödeneceği alenen belirtildiği halde çocuğumun rotavirus aşısı sigorta tarafından ödenmemiştir (görseller ektedir, herhangi bir şart belirtilmeksizin ödeneceği belirtilmiş poliçede). Ne Bupa Acıbadem genel merkezinden ne de kendi sigorta temsilcimizden de herhangi bir dönüş alamadık. Kendi sigorta temsilcimiz telefonumu engelledi. Kendisine iki aydır da ulaşabilmiş değilim.

İşin başındayken sorduğumuz her şeyi kapsam dahilinde olarak belirten ancak sonradan her birine birer birer bahane uyduran, bize hiçbir şekilde dönüş sağlamayan, yardımcı olmayan başta Bupa Acıbadem sigortanın bizzat kendisinden ve aşı ile alakalı görüştüğümüzde “siz faturanızı alın, aşı ödeme kapsamına girmekte, ben size döneceğim” diyerek bize geri dönmeyen ve telefonumuzu engelleyen artık hiçbir şekilde görüşemediğimiz sigorta temsilcimizden şikayetçiyim. Tabiri caizse paramızla rezil olduk. Yapmayın, yaptırmayın; Bupa Acıbadem pişmanlıktır. Bir daha yaptırmayı da düşünmüyorum kesinlikle. Tek bir sefer dahi yararlanamadık sigortadan. Sigortaya ödediğimiz para da ziyan oldu gitti. Bir ton daha masraf ettik. Aşı uygulaması için bile ücret veriyoruz. Sigortanın işimize yaradığı en ufak bir alan olmadı.

10 Temmuz 2024 11:02 (Şikayetten 52 dakika sonra)
10 Temmuz 2024 11:38

Sayın yetkili, zaten bu yolları deneyerek çözemediğim bir işlem için buraya yazmak zorunda kalmıştım. Dediğiniz gibi site üzerinden iletişim için talep oluşturdum ama döneceğinizi de çözeceğinizi de düşünmüyorum. Çünkü dün de dahil devamlı olarak işinin ehli olmayan birileri tarafından aranıyoruz ve garip bahaneler dinliyoruz. Biz meğer paramızı sokağa atmışız. Bilsek yapmazdık. Bilinsin diye buraya taşıdım olayı. Dediğim gibi çözebileceğinizi düşünmüyorum. İyi günler.

10 Temmuz 2024 16:12

Tahmin ettiğim gibi tarafımıza bir dönüş yapılmadı. Kurumsallıktan uzak, yardımcı olmaya da yanaşmayan snob bir firma Bupa Acıbadem. Böyle olacağını düşünmezdim açıkçası ama güvenimiz de paramız da boşa gitti.

12 Temmuz 2024 17:56

Başımıza gelenler: 1-ben zaten buraya yazmadan önce de birkaç kez firma yetkilileri ile telefondan görüşmüştüm. Yanıt alamamıştım. 2-buraya aktardıktan sonra üstteki “bize ulaşın” tadındaki mesaj nedenli kendilerine internet sitesi üzerinden olayı anlattım ve “beni arayın” talebi bıraktım. 3-aramadılar 4-mail attılar ama mailde de yine “bize ayrıntı verin” demişler! Yahu afiş mi yaptıralım ben 2 aydır bu mevzuyu anlatıyorum ya. Çözmeye niyetlerinin olmadığını düşünüyorum.

Bupa Acıbadem Sigorta Bupa Acıbadem Pişmanlıktır

19 Temmuz 2024 12:03
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Bupa Acıbadem Sigortasında HPV Aşısı İçin Provizyon Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

12 Temmuz 2025 20:03

19 Temmuz 2024 17:51

26 Mart 2025 18:57
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 10:17