Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 16:02

Aldığım smok rpm85 marka elektronik sigara aşırı derecede likit damlatması yapmaktadır. Belirtilen bütün yönergeleri okuyup denedik ona rağmen damlatma devam ediyor. Yan havalandırma yerlerinden dahi likiti akıtıyor. İletişim sağlayamıyoruz. Sorunu çözümü için muhatap bulamıyoruz.

17 Şubat 2024 15:44

Başka fotoğrafta var

21 Şubat 2024 06:41
BuharKeyf Smok Rpm85 Likit Akıtması

Burada çok belirgin bir şekilde limitin aktığını görebiliyorsunuz

21 Şubat 2024 06:42
BuharKeyf Smok Rpm85 Likit Akıtması

Bu da başka bir açı ile çekilen fotoğraf

21 Şubat 2024 23:40 (Şikayetten 4 gün sonra)
22 Şubat 2024 13:10

Daha önceden bu yönergeleri gönderdiniz hepsini bire bsr yaptık likit yine akıtmaya devam ediyor ve azımsanamayacak kadar çok akıtıyor. 10 çekim yapıyoruz likitin yarısı akıyor. Başlığı çıkarıp baktığımızda damla damla aktığını net görüyoruz

22 Şubat 2024 13:19

Attığım görsellerdeki likit akıtmaları normal değil ve sizden 2 tane aldık ikisinde de aynı sorun olur mu? Bir tanesi olsa anlarımda ikisi de aynı şekilde sorunlu

22 Şubat 2024 17:12

Likit ısıtılıp buhara çevirdiği için atomizer içerisinde terleme yapıyor ve bunu dışa vurabiliyor. Biraz cihazları araştırırsanız her cihazda olduğunu, bizden bağımsız bir durum olduğunu anlarsınız. Araştırınız lütfen.

22 Şubat 2024 17:35
BuharKeyf Smok Rpm85 Likit Akıtması

Bakın terleme dediğiniz şey ile likitin akıtması farklı şey. Benim demek istediğim şey likit haddinden fazla akıtıyor başlığı kaldırınca damla damla likit akar mı sizce? Alt kısıma likit doluyor bir iki damla derseniz anlarımda hazneye dolan likit kendine kendine alt kısma akıp bitiyor 10 çekişte haznede ki likit biter mi sizce? Fotoğrafa bakar mısınız bunun terleme ile alakası olabilir mi? Alt kısım likit dolmuş havalandırma kısımlarından likit dışarı sızıyor dik konumda dahi taşıyamıyorsun insanın elleri yapış yapış oluyor likitten bu durumda nasıl kullanılmasını bekliyorsunuz?

22 Şubat 2024 17:40

Ayrıca sizinle iletişim kuracağımız bir numara dahi yok ortada bir ürün var ama muhatap yok nasıl iletişim sağlayacağız. Sitenizde destek kısmı var yazılana günlerce cevap verilmiyor. Kargo için WhatsApp hattı kurmuşsunuz cevap verilmiyor. Biz arayıp derdimizi meramımızı anlatacağımız bir numara dahi yok. Nasıl arayıp derdimizi anlatacağız siz benimle bir iletişime geçer misiniz?

26 Şubat 2024 10:24

Hala ulaşmadılar millet nasıl güvenip ürün alsın. Kimse almasın herhangi bir sorunda karşınızda kesinlikle muhatap yok benim küçük bir problemimi bile çözmediler hala bekliyorum

Yorumlar (8)

Rıdvan
Rıdvan

Hazır likit dünya para, siz de 5 dakikanızı ayırıp ev de kendi likiti yapsanız daha iyi bir lezzet alırsınız. İstediğiniz marka Premium ürünü bile alsanız her ürünün korsanı var güven olmuyor. Youtube.com'dan basit ve kolay anlatımları mevcut Nbase için İlke Kimya aroma için golden kimyayı tavsiye edebilirim. Her iki firma da gerek satış da gerek satış sonrası gerçekten müşteriye son derece destek oluyorlar Kendi likitin tadı da başka lezzeti de en azından içerisinde ne marka nikotin var ne marka base ne marka aroma hepsini siz belirliyorsunuz. Esenlikler dilerim

Can

Size ulaşabileceğim bir e posta adresi var ise likit konusunda yardımcı olabilirim

Veysel
Veysel

Üstadım rica etsem Likit konusun da bana da yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. ***************************

Haydar
Haydar

Merhaba, likit konusunda bana da yardımcı olabilir misiniz? Rpm 85 kullanıyorum ve bende de aynı sorunlar mevcut. Teşekkür ederim şimdiden [email protected]

Yusuf

[email protected] Buradan ulaşabilir misiniz bana

Can

Kalitesiz likitin içindeki tuz zamanla dibe vurur ve taşırır, Şunu da eklemek isterim ki her cihaz likit akıtmaz ama her cihaz terleme yapar... Ben bu sorunu böyle çözdüm, size de yardımım bulunsun diye bu yorumu yaptım. İçmeyi bırakınca içeride oluşan terlemeyi silip devam ediyorum... Smok gibi, hele ki rpm85 gibi yeni teknoloji cihazlarda zaten likit akıtma problemi yaşamazsınız... Dediğimi uygulayın, bana teşekkür edeceksiniz :)

Can

Yusuf Bey merhaba, Öncelikle söylemek isterim ki ben Buharkeyf Çalışanı değilim. Ama Buharkeyf sitesinden düzenli alışveriş yaparım. Bende smok rpm85 sahibiyim. Aynı sorunu cihazı aldığım ilk gün bende yaşadım... Şimdi lütfen yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz. Aslında sizin cihazınızda hiçbir sorun yok :) Buradaki tek sorun cihazınızda kullandığınız likitin kalitesizliği... Aslında bunu duyunca bende inanmamıştım ama bir deneyelim bakalım dedim ve Türk likit üreticisi bir satıcıdan kaliteli bir likit aldım, birden fazla cihazım olduğu için rpm85 i sadece keyfi olarak nargile içer gibi arada bir az sıklıkla içiyorum... Yani cihaz genellikle 5-10 gün yatıyor, 5-10 gün çalıştırmıyorum ama ona rağmen 1 gram likit damlatmıyor. 1- Gerçekten kaliteli bilindik bir Türk likit üreticisinden likit alın 2- tankeri komple boşaltın, kuru hale getirin 3- yeni aldığınız likiti doldurun, doldururken oraya buraya sıçrayacak onları da iyice silin Baktım aynı cihaz, aynı sorun. Yardımım bulunsun dedim ve yazdım...

Yusuf

Öncelikle teşekkür ederim. Dediğinizi birebir uygulayacağım. Yalnız likitleri bile kendi sitelerinden aldık iyi olsun diye iki farklı likit ile iki aynı cihazı denedik. Elimde aynı cihazdan iki tane ve likitleri de kaliteli ikisi de akıtınca sorun oldu benim bir tanesinde akıtma problemi olsa anlarımda ikisi de aynı şekilde

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
03 Kasım 2024 09:32