20 Nisan 2023 18:20

Buharkeyf sitesinden elektronik sigara (pod caliburn X) ve 30 ml Privacy salt likit aldım. (Kavun Karpuzlu 50Mg) İçebilene aşk olsun. İletişime geçtim numaralarıyla. Nikotin ağır gelmiştir denildi. Günde 2 paket Camel yellow içen bir adama 1 saniye puff çektiğinde dokunmamalı diye düşünüyorum. Böyle bir saçmalık yok. İçtiğimde hapşırıyorum. Öksürüğü ve balgamı saymıyor bile. Anlam veremedim. Kuzenim aynısından sipariş etti (aynı gün elimizde oldu). O içiyor ben içemiyorum. Şikayet etmeyecektim ama nikotinden bağımsız bir şey olduğunu biliyorum, kuzenimin ki dokunmuyor? Coili değiştirdim yine aynı. Cihaz mükemmel ama 200 TL'ye yakın verilecek bir likit değil.

20 Nisan 2023 18:41 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Üründe sorun olsa sanıyorum kuzeninizde içemez değil mi?

20 Nisan 2023 20:32

İkinci bir üründen bahsediyorum, kendisininki içiliyor zaten. İşinize geldiği gibi anlıyor gibisiniz.

20 Nisan 2023 20:37

İki aynı ürün var. Birinde 5 kişinin 5i öksürüyor, diğerinde problem yok anlatabildim mi?

Utku
Utku

Sıkıntı nikotin değil de vg/pg oranları olabilir. Salt likitler 50vg/50pg olur ve nikotin seviyesi yüksek olur, genelde yeni başlayanlara 20-35 arası önerilir. Vape yani normal likitlerin vg değerleri daha yüksel olur mesela 80vg/20pg veya 70vg/30pg. Likitin içindeki pg değeri ne kadar yüksek olursa likit o kadar asidik ve sıvı olur.

Zeynep
Zeynep

Likitlerin orijinal olduğunu düşünmüyorum mgsini kendileri işaretlemişler tadı orijinal tadında değil hayal kırıklığıydı

Talip
Talip

Bende kullanıyorum 50 mg XROS2 cihazım ile bitince sürekli aldığım bir ürün gayet memnunum aslında ilk cihaz kullanışın ise 35 mg ile başlamanı tavsiye ederim pod cihazlar diğerleri gibi değil

Buharkeyf Privacy Likit Kalitesizliği

Resul sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Rengi Yanlış, Likit Eksik Ve Teslimat Gecikmeli

13 Şubat 00:46
Sipariş Rengi Yanlış, Likit Eksik Ve Teslimat Gecikmeli
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Nasty Juice Likitleri, İletişimsiz Site Ve İade Talebi

12 Şubat 20:00