Ürünün Düğmesi Kırıldı Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Ürünün Düğmesi Kırıldı Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor
03 Ekim 2024 20:51

Düğmesi çevirirken kırılır mı? Daha 1 yıl olmadı, müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum, sadece bir düğme. Ben nasıl ayarlayacağım şimdi. Bu kadar basit olmamalı, o kadar para verilsin, sonra uğraş, sizden ricam bunu nasıl çözebiliriz. Yönlendirin beni.

04 Ekim 2024 08:07 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

11 Ekim 2024 09:30

Müşteri hizmetleri dönüş yaptı. Ürünle ilgili düğmenin kırılmasını kullanıcı hatası olabileceğini, gelen servisin kontrol edeceğini ve servis arayıp kullanıcı hatası ise servis ücreti tarafıma yansıtılacağını söylüyor. Ben termostatın düğmeyi alıp elimle oyun oynamıyorum. Islak mendil ile ile silerken kırıldı. Zaten o kadar ince bir şey yapılmış ki en ufak durumda kırılacağı belliymiş. Dünya kadar para veriyorsun. Buderus olsun iyisi olsun tercih ediyorsun, sapasağlam çalışan termostatın düğmesini yenisini koyamıyorsun. Lütfen sizi tercih etmemizi pişmanlığa döndürmeyin. Belli ki bu durum sizde kronik.

17 Ekim 2024 12:31

Değerli Müşterimiz; Talebinize istinaden bilgi vermek için irtibat numaralarınızdan aradık ve size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz irtibat numaralarınızı paylaşabilirseniz sizinle iletişime geçmek isteriz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
27 Kasım 2024 18:12
Şerif sonuçtan hiç memnun değil

Şerif
13 Aralık 2023 22:26
Buderus GB 122i Kusurlu Kombinin Değişimini İstiyorum.

01 Mart 2025 12:37

Buderus Kontrol Paneli Çalışmıyor