Buderus Kombi Yedek Parça (Fan) Temin Edemiyor!

İzzet
17 Ocak 2024 14:57

Buderus kombi 5 Ocak'ta 3c hatası verdi. Doğrudan yetkili servisi çağırdık. Kombinin fanının bozulduğu söylendi. Yetkili servisten gelen arkadaşa teşekkür ederiz. 6 Ocak tarihinde fanın siparişini verdik. Ancak hala gelmedi. Birkaç gün önce Buderus'un müşteri temsilcisi ile görüştüğümüzde, siparişin ön plana çekilmesi için birkaç işlem yapıldı. Fakat değişen bir şey yok. 11 gündür bir yedek parçayı temin edemediler. Çok memnun olduğum ve sürekli çevreme önerdiğim bir markanın yedek parça temininde bu kadar yetersiz kalmasını anlayamıyorum. Sorunun bir an önce çözülmesini bekliyorum. Umarım bir yanıt gelir.

17 Ocak 2024 15:09 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Vedat
Vedat

Halen evimdeki kombi Buderus. Yenilemek için araştırma yapıyordum. Burada okuduğum 2 şikayet sonucu Buderus almaktan vaz geçtim. Biri; termostat direnç transistör gibi küçük bir parçası bulunamıyor be termostat çöp oluyor. Diğer bir şikayet, kombinin fanı arıza yapıyor ve kış günü 2 hafta süreyle temin edilemiyor. Kış günü kullanıcısını yarı yolda bırakan markadan uzak durayım en iyisi. Yedek parça sorunu olmayan yerli marka bakacağım.

Turan sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Sorunları Ve Garanti Kapsamı Belirsizlikleri

Turan