Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Genleşme Tankı Sorunu

Cengiz
02 Haziran 2023 16:21

Buderus kombimin 4-5 yıl boyunca her yıl düzenli bakımını yetkili servisinde yaptırdım. Kombinin garantisini fazladan ücret ödeyerek 2 yıl daha uzattım. Kombinin garanti kapsamında olduğu son yıl içinde yıllık bakımını yaptırdım ve o zamandan itibaren kombi su eksiltmeye başladı. Kombi basınç sayacı çok küçük ölçülerde düştüğü için dikkate almadım. Ancak son zamanlarda kombi su basıncı eskisine göre daha hızlı bir şekilde düşmeye başladı. Önce evdeki tesisatı kontrol ettirdim kaçak yoktu. Sonra Buderus yetkili servisini çağırdım genleşme tankına hava bastılar ve gittiler. Birkaç gün sonra aynı sorun yine oldu. Yine servisi çağırdım genleşme tankında hava kalmamış dediler ve tekrar hava basıp gittiler. Yetkili servis genleşme tankının arızalanmış olabileceğini söyledi ve su eksiltme sorunu devam etti. Yaptığım araştırmalarda Buderus kombilerde genleşme tankıyla ilgili sorun yaşayan birçok insanla karşılaştım. Firma bunları görmezden geliyor. Buderus müşteri hizmetlerini aradım ücret karşılığında kombinin yapılacağını bildirdiler. Buderus kaliteli diye aldık. Ama kombi sanki garantisinin bitmesini bekliyormuşçasına hemen arıza verdi. Fiyat araştırması yaptım parça fiyatları uçuk bir vaziyette. Kalite ve bilinen bir marka olarak bilinen Buderus müşterisine sahip çıkmıyor. Böyle bir firmaya yakışmayacak bir hareket. Şikayetimi Türkiye'de Tüketici Hakem Heyeti'ne bildireceğim. Aynı zamanda Buderus'un dünyadaki farklı merkezlerine de şikayette bulunacağım.

02 Haziran 2023 16:44 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba, Çözümleme ve Destek Ekimiz tarafından 700164 nolu bildirim ile yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
19 Kasım 2023 23:12

Begüm
19 Şubat 2024 12:50
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
03 Nisan 2024 10:38
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Sorunları Ve Garanti Kapsamı Belirsizlikleri

Turan
02 Ocak 2025 15:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Sürekli Arıza

05 Şubat 2024 17:21