Adalet sonuçtan hiç memnun değil

Bts Language, Final Language, Dea Academy Çözümü

07 Mart 2024 15:32

Bts Language, Final Language, dea Academy adı altında B**** E****** isimli şahsın üzerine olan dil kursu paketi satış sözleşmesi satarak iade edebileceğini söyleyen muhtemelen öğrenci çalışanları (muhtemelen arkadaş çevresi bunlar) olan bu şirketi savcılığa verdik. Arkamda çok güçlü insanlarla ve savcılığa yapacağım ısrarcı başvurularla köklerini kurutmayı ve daha fazla insanın canının yanmasını engellemek adına uğraşacağımı belirtirim. Desteklemek isterseniz buradan bana ulaşabilirsiniz.
Sizin yerinize aktivasyon kodu kazıtıp dijital ortamda sunmadıkları ürünün iadesini ve cayma hakkınızı elinizden alıyorlar.
İade talebinizi kasıtlı olarak bekleterek 14 günlük cayma sürenizi geçirmeye çalışıyorlar.
Ödemenizin sözleşmede yazan ilk taksiti geldiği anda hukuki işlemlere başvurup sizden para almaya çalışıyorlar.

profile profile profile
Adalet
17 Kasım 01:09

Genel olarak bu durumdan mağdur olan herkese duyurayım. Yasal süreci lehinize sonuçlandıracaklardır yüksek ihtimalle. PTT'den Tüketici Hakem Heyeti'ne iş yeri dışında yapılan sözleşme feshi ile başvurup Olumlu dönüt alamazsanız avukat tutulabilir, mahkemeye avukat bile gelmemişti diye hatırlıyorum uzun süre geçti üzerinden. Kendilerine ulaşamazsınız. Ama evine tebliğ gider :). Yasal sürecin dışında denk getiremedim yoksa o zaten neler yaşayacağını biliyor. Herkese çok geçmiş olsun

Yorumlar (18)

Cucu

Evet aynen tamamen dolandırıcılık

Cucu

Aynı durumu benim oğlum yaşıyor şu an adına icra geldi almadığı bir egitim hizmetinden dolayı 15 bin liralık bir icra ile karşı karşıyayız ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz

Srht

Bende mağdurum

Eyüp

Merhaba 31/12/2024 Kadıköy sahilde aynı olayı yaşadım çok farklı bir kurs olduğunu söylediler şimdi ise ücretli olduğunu söylüyorlar ödemem gereken 4 taksit olduğunu söylüyorlar ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Gülsüm

Beni de bugün aradılar ödememi istiyorlar ne yapmalıyım? Bir gelişme yaşandı mı

Eylül

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum adıma dava açılmış öğrenciyim bana ulaşabilir misiniz?

Tuana

Bende aynı durumu yaşıyorum lütfen iletişim bilgilerini yazar mısın seninle konuşmak istiyorum

İlkin

Aynı durumu yaşadım iletişime geçebilirsek çok mutlu olurum

Azad

Hocam bir gelişme var mı

Azra

Ben de aynı durumu yaşadım nasıl ulaşabilirim size

Sude

Bir gelişme var mı

Nur

Merhaba gençler, bu konuda birbirimize destek olmamız gerekiyor belki tek kişiyle baş edebilirler ama çoğunluk olunca daha güçlü olabiliriz o yüzden bir grup falan oluştursak süreç nasıl ilerliyor daha önce bu durumda neler yapıldı fikir alışverişinde bulunuruz daha iyi olmaz mı?

Ömerali

Bende aynı durumdan mağdurum şu an avukata verildiğimi ve bir avukat bürosu tarafından arandım size nasıl ulaşabilirim

Hocam sonuç ne oldu

Nur

Merhaba aynı mağduriyeti bende yaşadım ve ücreti ödememekte diretiyorum sizinle iletişime geçebileceğim bir iletişim adresi bırakırmısınız lütfen

Sude

Bir gelişme var mı

Elif

Size ulaşma şansım var mı

Hocam ne yaptınız

27 Kasım 2023 16:38