Bts Language Dil Paketi Faciası

15 Ocak 2024 17:286.995

Dea interaktif isimli şirket ya da bts language olarak da biliniyor. Bu şirket tamamen insanları aldatma üzerine çalışıyor. Yapılan sözleşmeyi aktif olmadan iptal edebilmeniz için birçok şeyle uğraşmanız gerekiyor. Eğer iptal etmeyip ya da edemediyseniz iş işten geçmiş oluyor. Ben borcumu mecburen ödemek zorunda olduğumu öğrendiğimde borcumu yapılandırmak istedim. Bana imzalı ve kaşeli bir yapılandırma belgesi göndermelerine rağmen belgede olmayan fazladan bir taksit daha istediler. Bunu ödemem gerekmediğini söylediğimde üslupları değişti. Profesyonellikten tamamen uzak, üslup sorunları olan ve müşteri anlayışı olmayan bir firma. Beni öyle zor bir duruma soktular ki aylarca fazladan haksız bir taksit daha ödeyecek miyim diye düşünmekten kendimi alamadım. Şimdi ise belgenin yanlış düzenlendiğini ve o eksik taksiti, belgeyi yanlış düzenleyen kendi çalışanlarından alacaklarını böylece benim borcumun kapanacağını söylüyorlar. Sırf müşteriye değil kendi çalışanlarına da yanlış davranışlarda bulunuyorlar. Ben düştüm sizin başınıza gelmesin.

Yorumlar(11)

7 Ekim 2025 20:42

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum arkadaşımla aynı durumu yaşıyoruz ve son çare ödememiz fakat elimizde sözleşmenin kopyası olmadığında ödedikten sonra uzatıp uzatmayacaklarını bilemiyoruz sizin bir yılınız dolduktan sonra üyeliğinizi sonlandırdılar mı yardımcı olursanız seviniriz yarın ödemeyi yapacağız

6 Ekim 2025 13:54

Daha sonra tekrar ödeme yapmanız için aradılar mı borcunuz bittikten sonra, borç bittikten ne kadar zaman sonra makbuzu gönderdiler. İcra takibi için mi avukata verdiler mi demek istediniz

2 Ekim 2025 19:00

Ödemeyi yaptınız mı ödeme yaptıysanız sözleşmeyi ve borcu yoktur makbuzu gönderdiler mi. Bizde aynı durumdayız bilgi verirseniz sevinirim.

2 Eylül 2024 10:45

Merhabalar bir gelişme oldu mu bilgilendirir misiniz lütfen makbuzunuz geldi mi

25 Mayıs 2024 14:47

Ödemeyi yaptığınız halde sözleşmenin aslını göndermiyorlar mı lütfen bu konuda aydınlatır mısınız bizi

13 Şubat 2024 18:01

Ödeme yapmadan kurtulma yolu var mı yardımcı olabilir misiniz

Bts Language, Final Language, Dea Academy Çözümü

7 Mart 2024 15:326.122

Bts Language, Final Language, dea Academy adı altında B**** E****** isimli şahsın üzerine olan dil kursu paketi satış sö...

16 Destek19 Yorum

Bts Language Üyelik İptali Bekliyorum

21 Kasım 2023 11:074.651

Ticari ahlak eksikliği gösteren bts language adında uzaktan yabancı dil eğitimi veren bir site var. Maalesef bu şirket, ...

4 Destek3 Yorum