Hat İptali Hattın Geri Alınması Acil

Nuray
25 Nisan 2024 11:44

Yaklaşık 7-8 ay önce Vodafone'a kayıtlı olan ve 0541 371 87** GSM numarası ile tanımlı hattımı Turkcell'e taşımıştım. Aktif olarak kullanmadığım ve ödeme yapmadığım için hattın iptal edilerek pasif konuma alındığı, Turkcell ve Vodafone müşteri temsilcileri ile aynı şirketlerin bayileri tarafından ifade edilmiştir. 0541 ile başlayan ve Vodafone kayıtlarında bulunan numaramın, Turkcell tarafından BTK yasaları uyarınca iptal edilmesinin ardından bir hafta içinde Vodafone'a iade edildiği belirtilmiştir. İlgili kayıtların arama kayıtlarında mevcut olduğu bilgisi verilmiştir. Turkcell müşteri temsilcisi ile yapılan görüşmede, tüm işlemlerin Vodafone üzerinden yürütüleceği tarafıma bildirilmiştir. Ancak, 0541 371 87** GSM numarasına kayıtlı bankacılık uygulamalarım ve bazı hesaplarım için giriş kodu olarak SMS alınması gerektiğinden, bu numarayı acilen geri almak istiyorum. Müşteri temsilcileri, bu konuda yardımcı olamayacaklarını ve beklemem gerektiğini söylemekte, fakat kredi kartı ve bankacılık uygulamalarına giriş için gerekli güvenlik SMS'lerinin eski numarama gönderilmesi nedeniyle, hesaplarıma erişememekteyim.

Bu durum acil bir müdahaleyi gerektirmektedir. Numaranın havuza düşmesi durumunda yeniden alabileceğim belirtilmiş olup, numaranın havuza düşmesi için işlem başlatılmasını talep etmekteyim. Numarama kayıtlı hiçbir hesabıma erişim sağlayamamaktayım. Bu konuda bana acil ve olumlu bir dönüş yapılmasını ve gereğinin yerine getirilmesini arz eder, rica ederim.

Sezin
Sezin

İyi günler sorununuzu çözebildiniz mi aynı durumu yaşamaktayım

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
BTK IMEI Kayıt Sorunu

Kapatılan Hattım İçin Turkcell Ve Vodafone'dan Çözüm Bekliyorum