BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Vodafone Sözleşme Karmaşası Ve Fatura Sorunu

16 Ocak 2024 10:34

10 yıldan fazladır Vodafone kullanıyorum. Ancak 2 yıldır mağdur ediliyorum. Geçen sene Vodafone müşteri hizmetlerinden aradılar, "Sözleşmeniz bitiyor" diye. Ancak ben 12+12, 2 yıllık sözleşme yapmama rağmen "Böyle bir anlaşmanız yok" dediler. Son durak Vodafone merkezine sordum, sistemden göremediklerini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradım, onlar da göremediklerini söylediler. Geçen sene mecbur onlara inandım ve tekrar 12+12 sözleşme yaptım. GB düştü, faturam 2 katına çıktı. Anlaşma böyle olunca mecbur kabul ettim. Bu halde bile geçen seneden bugüne kadar belki 50 kere beni aradılar, "Sözleşmeniz bitiyor" diye. Ben de daha 2 yıllık sözleşmemi yeni yaptım diyorum, telefonu kapatıyorlar. Az önce +90 ***********54 numaralı telefondan İ****** Bey aradı. "Sözleşmeniz bitti, yenilemezseniz 380 TL faturanız gelecek" diye. Aynı şeyi ona da söyledim, "Sizin sisteminiz yok mu? Yöneticilerinize durumu anlatın, insanlar mağdur oluyor, paraları gidiyor" dedim fakat beni duymak istemedi. En son zorla 3 defa ısrar ettim, "Şikayetinizi yazdım" diyor. Bu da diğerleri gibi %90 yalan gibi geliyor. Ben sözleşme için 43 TL öderken bir yalan uğruna 113 TL ödüyorum. Müşteri temsilcisi, kendisi ile anlaşma yapmazsam 380 TL fatura çıkacağını söylüyor. Çok sinirliyim. BTK'nın bu düzensizliği kontrol altına almasını rica ediyorum. Allah c.c. bu milletin yar ve yardımcısı olsun. Daha fazla bir şey söylemiyorum.

24 Mart 2024 12:22

Vodafone ile yeni sözleşme yapmadım ve ben sözleşmeme sadık kalarak sözleşmemi yenilemedim. Faturam 135.-tl gelmesi gerekirken 195.-tl fatura geliyor. Burada da sözlerinde durmadılar. Ancak, müşteri temsilcisinin dediği gibi 380. Tl fatura gelmiyor .  Maliye ve BTK yetkilileri inşallah duymuş ve gerekli önlemleri aldığına inanıyorum, inanmak istiyorum. Allah c. C. Yar ve yardıcımız olsun.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
BTK IMEI Kayıt Sorunu
BTK Servis Yok Sorunu