Brawl Stars Hesap Silmek Ve Adamı Banlamak İstiyorum

07 Mayıs 2024 18:05

Hesabım başkası tarafından ele geçirildi, bu yüzden hesabı engellemek istiyorum. Artık şahıstan bıktım, usandım ve bu kişinin tüm hesaplarını engellemek istiyorum. Kabul ederseniz sevinirim. Şahıs, hesabımı almaya çalışıyor. Bu nedenle kişiyi şikayet etmek ve hesabımı oyundan sonsuza dek silip engellemek istiyorum. Hızlı bir şekilde yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

13 Mayıs 2024 22:16

Hiçbir gelişme olmadı hala hesap korumasını etkinleştire basıyorum ama olmuyor kod gelmiyor bu yazdıklarımı o hesabımı çalan kişi görüyorsa şimdiden söyleyeyim (öbür dünyada cezasını çok ağır çekeceksin) ve hesabım banlanıp silinmedi şikayetçiyim ama lütfen Allah rızası için hesabımı silip ve banlayın

09 Mayıs 2024 11:13

Gelişme hala olmadı Brawl stars hesabım hala silinip banlanmadı lütfen Allah rızası için hesabımı silip ve banlayın lütfen 😭😭😭

09 Mayıs 2024 11:12

Hesabım başkası tarafından ele geçirildi ondan dolayı hesabı banlamak istiyorum artık o adamdan bıktım usandım ve adamın tüm hesaplarını banlamak istiyorum kabul ederseniz sevinirim adam hesabımı almaya çalışıyor ondan dolayı adamı şikayet etmek istiyorum o hesabı en kısa süre içinde hesabımı oyundan sonsuza kadar silmek ve banlamak istiyorum hızlı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ahmet
Ahmet
09 Mayıs 2024 11:14

Çabuk olun artık her gün psikolojim bozuluyor

06 Ocak 2024 19:28

05 Mayıs 2024 15:51