Dilek sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 20:41

17.03.2024 tarihinde Teknosa'dan Braun Multiquick 7 blender aldık. Kullanma kılavuzunda belirtilen talimatlara uyarak kullandığım halde blenderi 3 kez kullanmada çırpıcı kısmını başlığına takarken başlık kısmı parçalandı. Garanti kapsamında Teknosa üzerinden servise gönderdik. Servis kullanıcı hatası diyerek 800TL ücret talep etti. Çırpıcının yıkanmayacağını silinerek kullanılacağını söyledi. Yağ da yumurtada kullanılan eşya nasıl silinerek kullanılacak şaka gibi. Ayrıca büyük doğrayıcıda bıçak kısmını takınca çıkaramıyorum çok zor çıkıyor. Küçük doğrayıcının kapağındaki plastik oynuyor. Sabit değil zor kapanıyor. Doğrayıcı bıçakların plastik kısımlarında da küçük açılmalar var. Genel olarak kusurlu ürün olduğu halde parçalanan çırpıcı için bile ücret isteniyor. Garanti kapsamında ücret talep edildiği için blender setini iade edip, ücretinin iade edilmesini talep ediyorum. (Çırpıcı servisten gelmediği için görseli ekleyemiyorum.)

30 Kasım 2024 12:16 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. Braun Müşteri Hizmetleri

Dilek
Dilek
02 Aralık 2024 12:29

Ürünün senesi dolmadan bir sürü sıkıntısı çıktı resmen elimizde kaldı müşteri hizmetleri dönüş yaptı. Sayılı kullandığım blenderin bütün sıkıntısı kullanıcı kaynaklı dediler kapattılar. Kullanmayacaksanız bir köşede dursun sadece görünsün isterseniz alın. Daha önce de kullandık başka marka 8 sene sonra sıkıntı olduğu için değiştirdim. Ama bu ürünü bir sene kullanmadan elimizde kaldı teşekkürler Braun.

Süheyla
Süheyla

İyi günler. Umarım mesajımı görürsünüz. Bende bu seriden aldım. Bugün kargodan gelince açtım ve sizde ki gibi o küçük dograyicin o takılan kısmı oynuyordu. Bende bilemedim. Üretimimi o şekilde yoksa bozuk mu? Sizde ki aldığınız da oynamıyor muydu? Sonradan mı oynamaya başladı acaba?

Hatice
Hatice

Braun alacaktım ama bunları okuyunca vaz geçtim

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 15:03
Braun Küçük Ev Aletleri Braun Multiquick Pişmanlığı