Tc Güven sonuçtan hiç memnun değil

Bovo Kargo Kod Ve Mesajsız Ürün Gönderimi

25 Kasım 2023 23:57

Hammer Jack online alışverişten 21 Kasım'da ürün aldım,22 Kasım sabahi kupon kullanamadığım için iptal ettim. Aynı ürünü üyelik yaparak sipariş vermem söylendi ve 22 Kasım'da aynı ürünü sipariş verdim. 24 Kasım günü Bovo kargo üyelik yaparak verdiğim siparişi mesaj ve kod göndererek getirdi.

İlk verdiğim ve iptal ettiğim ürünü Bovo kargo bana hiç mesaj ve kod göndermeden MNG Kargo'ya göndermiş. MNG Kargo da mesaj göndermeden 25 Kasım'da iptal ettiğim ürünü bana t. C. Numarasıyla verdi.

Bu durumu sormak için internette Bovo kargo İzmir şubesinin telefonunu araştırdım. İnternette sadece adres bilgileri var telefon numaraları bile verilmemiş. Bir kargo şirketinin iptal edilen ürünü barkod numarası olmadan başka bir kargo şirketine göndermesine ilk kez tanık oldum üstelik getiren kargo şirketi de barkod numarası ve mesaj göndermeyip sadece t. C. İle ürünü teslim etti. İptal ettiğim ürün sipariş numarası 252HL4657Y.

26 Kasım 2023 02:00
Bovo Kargo Kod Ve Mesajsız Ürün Gönderimi

Ekler

02 Aralık 2023 23:57

Sadece ''Ürün teslim edilmiştir.'' diye mail attılar. Başka açıklama yok :(

11 Mart 2024 14:04 (Şikayetten 3 ay sonra)
11 Mart 2024 14:13

26 Kasım'da yazdığım şikayete 11 Şubat'ta cevap veriyorsunuz Gerek kalmadı işlem yapmanıza

Kristin
19 Mayıs 2025 14:59
Siparişim İptal Edildi, Sonraki Siparişim De Kargoda Bekletiliyor Ve Para İadem Yapılmıyor
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
15 Haziran 2024 11:29