Isparta Bosch Kombi Yetkili Servis Mağduruyum!

23 Ocak 2024 09:353.380

Bosch kombi Isparta Bosch yetkili servisi, kombi cihazımda oluşan E9 hata kodu için yetkili servise arıza kaydı bıraktım. Ekteki PDF 1'de; 13/07/2023 tarihinde yapılan kontrolde alçak basınç sensöründe arıza olduğu söylenerek işlem yapıldı. 497,08 TL ödeme yaptım. Yaz ayı olduğu için kombi çalışmadığından hatanın giderilip giderilmediğini anlayamadık. Sonrasında kışa doğru kullanmaya başladık, su eksiltmeler devam etti. Demek ki sorun basınç sensöründe değilmiş. Boşuna 497 TL para ödedik. Telefonla aradığımda basınç tankında arıza olabileceğini söylediler. Fiyatını sorduğumda 2100 TL olduğunu öğrendim. Paramızı ayarlayıp tekrar aradık. 17/01/2024 tarihinde, ekteki PDF 2'de: 17/01/2024'te tekrar geldiler. Genleşme tankında sorun olduğunu ve değişmesi gerektiğini belirttiler. Düşünmemiz gerektiğini söyleyince 370 TL ödeme yaptık. Ekteki PDF 3'de: 18/01/2024'te aradık, geldiler ve değişim yapmamızı önerdiler. Tankın yanı sıra boruda da problem olduğunu söylediler. Onay verdik ve değişimler yapıldı. Ancak sorun devam ediyor ve 2450 TL daha ödeme yaptık. Yine boşuna para ödemiş olduk. Şimdi ise eşanjörün değişmesi gerektiğini ve bunun için 7400 TL istediklerini söylüyorlar. Siz olsanız ne yapardınız? Çıldırmak üzereyim. Peki, biz neden yetkili servisi tercih ediyoruz? Arızalarımızı nokta atışı tespit edip, sorunumuzu çözmeleri için. Acaba bu arızalı olan malzemeleri test edecek yetkin personel ve test cihazı yok mu diye düşünüyorum. Yetkili servise gittim ve yetkili bir kişiyle görüşmek istedim. Birisi geldi, fakat yetkili kişi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü arızaya gelen personeli çağırdılar ve durumu yetkiliye anlattım. 'Arızamı doğru tespit etmediniz, boşuna bir sürü paramı aldınız ve hâlâ para almaya çalışıyorsunuz.' dedim. 'Boşuna aldığınız paraları eşanjör parasından düşün ve eşanjörü de değiştirin.' dedim. Yetkili olduğunu söyleyen kişi, personelin yüzüne bakarak 'Yapabilirsen yardımcı ol' dedi. Bu çok komikti. Arızaya gelen personel de 'Yapamam' dedi ve yardımcı olmadılar. Hem arızayı doğru tespit edemiyorlar hem de bizi mağdur ediyorlar. Yapılan işlemler ve ödenen paranın dekontları mevcuttur. Yasal Uyarı: Bu elektronik posta, buradan ulaşabileceğiniz dokümanda yer alan Koşul ve Şartlara tabidir.

1 Destek
23 Ocak 2024 09:54 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

24 Ocak 2024 16:22

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

24 Ocak 2024 16:40

Sorunum çözülmedi. Firmadan arandım. Bosch'un yetkili servisleri kombide arızanın tam olarak nerede olduğun tespiti konusunda net bilgi ve tecrübesinin olmadığı kanaatine vardım. Sürekli Parça değişimi yaparak kombinin içindeki bütün parçaları değiştirme yoluna gidiyorlar. Bir e9 hatası yüzünden sensör değişti olmadı. Genleşme tankı değişti olmadı. Boşuna 3000 TL para verdik. Şimdi de esanjor için de 7400 TL para istiyorlar. Sanırım yine olmazsa yeni kombi satalım diyecekler. Çünkü değişecek Parça kalmıyor. Yazık vallahi yazık. Hakkımız helal değil. Bunu bilsinler. Bir de yapılan işlemlerin doğru olduğunu söyleyip hatalarını kabul etmiyorlar. Bir de işlem yaptırılırken size verilen makbuzlarla teknik servisin söyledikleri aynı şeyler mi kontrol edin.

Kadir
19 Haziran 2025 19:4011.176

Evimizde Bosch Condens 1200w yoğuşmalı kombi aldım, 4.5 ay oldu. Fakat bu sorun sıfırdan bende de oldu. Nasıl çözülür a...

1 Yorum

Tümünü Gör
Bosch Termostatta Düğme Kopması

Bosch TermostattaDüğme Kopması

Süleyman
Bosch Kombi Eksik Montaj Ve 2 Ayır Bekletilme!

Bosch Kombi EksikMontaj Ve 2 Ayır Bekletilme!

Emir
Bosch Termoteknoloji Bozuk Ürün!

BoschTermoteknoloji Bozuk Ürün!

Bosch Aslı Elektronik İlgilenmiyor!

Bosch AslıElektronik İlgilenmiyor!

Abdulkerim
Bosch Kombi Ateşleme Yapmıyor!

Bosch KombiAteşleme Yapmıyor!

Emine