Bosch Termoteknoloji Kombi Hüsranı: Servis Ve Kalite Sorunu

14 Aralık 2023 15:23

Tüm beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde tercih ettiğim Bosch markası, maalesef kombi konusunda gerekli hizmeti vermedi. Kombi, kullanıma başladığım gün itibarıyla arıza yapmaya başladı. Garanti kapsamında değişen parçalar için neredeyse ücret talep edeceklerdi. Tüm problemleri tesisata bağladılar. Kombinin termostatı düzgün çalışmıyor, ısı sabit kalmıyor, hemen düşüyor ve bunun sebebi olarak tesisat gösteriliyor. Tesisatımı temizlettim, ekstra bir filtre de taktırdım ancak problem çözülmedi. Değişim talep ettim. Evde 80 yaşında annem yalnız yaşıyor, durumu acil olduğunu belirttim. Tam 72 saat sonra dönüş yaptılar. Değişim onaylanmadı, çünkü garanti süresinin bitmesine bir ay kalmış ve onlar onay vermiyorlar. Her markaya her ürünü için güvenmemek gerektiğini anladım.

14 Aralık 2023 15:54 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

30 Ocak 2024 14:08

Merhaba... Talebinize istinaden bilgi vermek için irtibat numaralarınızdan aradık ve size ulaşamadık. Devam eden ya da farklı bir talebinizin olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 21:31
Bozuk Ürün Ve İlgisiz Servis: Bosch Kombi Hayal Kırıklığı