Bosch Condens 2500 Kombi Ea Arızası.

05 Eylül 2023 11:52

Sivas Gemerek ilçesinde yaşamaktayım. 1 Ay önce Bosch Condens 2500 marka kombi satın aldım. Kurulum yapıldıktan birkaç gün sonra kombi sıcak su açıldığında 15 saniye içinde ea arızası vermeye başladı. Bunun üzerine hızlı bir şekilde yetkili servisi aradım. Telefon üzerinden bana 5 saniye basılı tutarak tekrar çalıştırabileceğimi söyledi. Gelip bakmasını istedim. Bana bir tarih verdi ancak gelmedi. 1 Aydır sıklıkla günde 5,6 kez bu durumu yaşamaktayım. Bunun üzerine Müşteri hizmetlerine şikayet bildirdim. Bosch Condens 2500 Marka kombiyi Siz Şikayet Var Platformu üyeleri ve kombi araştırması içinde olanların bilgisine aktarıyorum üzerinde araştırma yapıp öyle karar verin. Bu durumu Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne sunup sonuna kadar arkasında olacağım.

05 Eylül 2023 12:53 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

05 Eylül 2023 13:04

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Onur
Onur

İyi aksamlar aynı sorun bende de oldu sürekli ea hatası veriyor cihazınız yapıldı mi sorunu nasıl çözebildiniz

Cevdet sonuçtan çok memnun

08 Nisan 2024 16:20
"Genel müdürlük birimi önce zorluk çıkarsa da sonrasında Genel Müdürlükten Serhan Bey tarafından arandım ve cihaz sıfırı ile arife günü değişti. Başta Genel müdürlükten Serhan Bey ve Duygu hanım olmak üzere, sıfır kombiyi aldığımız bayi olan Efor Dogalgaz İzzet Bey ve ekibine, hızlı montajları için egeli ısıtma soğutma sistemlerine teşekkür ederim."
Bosch Termoteknoloji Bosch Condense 2500 Sıfır Kombi Arızalı Çıktı
Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 10:23

Bosch  Condens 2200iw Kombi Sıcak Su Arızası