Borusan Oto Samandıra Şikayet

08 Ocak 2024 15:23

2021 yaz ayında Borusan Oto Samandıra'da 5.20i m Sport paketli aracı satın aldım. Satın aldığım günden itibaren her iki kumandada direksiyonda soyulma ve sunroof'ta açılmama ve kapanmama sorunları yaşadım.

İlk bakımı yaptırdığım tarihte bunları bildirdim. Sunroof sorunu yazılım güncellemesi ile giderildi; fakat anahtar kumandalarında hiçbir sorun olmadığı, sorunun pilden kaynaklandığı beyan edildi.

Daha sonra sorunun ara sıra devam ettiğini, bu nedenle Borusan Oto'yu arayıp, sorunumun devam ettiğini, şu an aracımın kapılarının hiçbir şekilde açılmadığını ve mağdur olduğumu, aracın çekici ile alınıp ayrıntılı bir şekilde incelenmesini, ikame araç verilmesini ve sorunun onlardan kaynaklandığını ifade ettim.

Bu taleplerimin yerine getirilmemesi durumunda hakkımı yasal yollarla arayacağımı belirttim. Dönüş yapılmasını bekliyorum.

08 Ocak 2024 15:33 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup kayıt altına alınarak ilgili birimlerimizle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Borusan Oto İletişim Merkezi

31 Ocak 2024 19:43

17 Ekim 2023 17:05
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 09:24

05 Ekim 2023 14:39
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 13:46