Borusan Next'ten Aldığım Araçta Sürekli Sorunlar

05 Ekim 2024 12:25

Borusan Next ikinci el Ankara Balgat şubesinden 16 Temmuz 2024 tarihinde 2018 model Audi A4 2.0 TDI aracı babam adına satın aldım. Aracın ekspertizi firma tarafından Dynobil ekspertiz firmasına yaptırıldı. Kurumsal kimliği nedeniyle Borusan firmasına güvenerek aracı babam adına satın aldım ve 17 Temmuz 2024 tarihinde araç tarafıma teslim edildi. Aracın üzerindeki eski lastikleri Ankara'da Michelin bayisinde sıfır alarak değiştirip rot ve balans ayarlarını yaptırarak yola çıktım. Araçta yol boyu rot balans yapılmış olmasına rağmen sürekli bir balans, titreme olması üzerine Antalya'da tekrar rot ve balans işlemleri yapıldı. Ancak 1 hafta bile geçmeden tekrar olmaya başlaması üzerine tekrar tekrar rot ve balans yapılmasına rağmen düzelmeyince kapsamlı bir inceleme sonrasında aracın salıncaklarında problem olduğu ve değişmesi gerektiği söylendi. Ayrıca araç alındığı günden beri titreşimli çalışınca ona da baktırdığımızda motor takozlarının değişmesi gerektiği söylendi. Bu parçaların Antalya Audi Başaran'daki parça satış rakamı 52.000₺ işçilik hariç. Borusan Next müşteri hizmetleri ile iletişim kurdum. Aracın yasal 3 aylık garanti süresi devam etmesine rağmen çözüm konusunda yardımcı olamayacaklarını söylediler. Borusan Next ikinci elden araç aldığım için pişmanım.

07 Ekim 2024 08:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

24 Ekim 2024 16:44

Yasin sonucu yetersiz buldu

Borusan Next 2. El Araçta Bitmeyen Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

21 Mart 2025 00:04
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Borusan'dan Aldığım A3 Hybrid Aracın Sorunları Bitmiyor

15 Kasım 2024 13:56
Engin sonuçtan çok memnun

Borusan Next’in Yanıltıcı Ön Teklifi Ve Mağduriyetim: Yol Masraflarımın Karşılanmasını Talep Ediyorum

18 Ekim 2025 13:19
"Teklif birimi ile müşteri hizmetleri tavrı arasında dağlar kadar fark var. Benim görüşümü değiştirdiler. Sektöre uzak biri olmadığım için bu durumun onlarında faydasına olacağını düşünüyorum. İşlerinin arkasında bir firma."
borusan-nextin-yaniltici-on-teklifi-ve-magduriyetim-yol-masraflarimin-karsilanmasini-talep-ediyorum-1.jpg
Oguz sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 11:18
Borusan Next'te Yan Sanayi Parça Sorunu Ve Kurumsallık Eksikliği
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Borusan'dan Aldığım Araçta Gizli Sorunlar

20 Aralık 2024 13:18